Η κακοδαιμονία χτύπησε κόκκινο για τον ΟΦΗ: Τέσσερις ρήξεις χιαστών μέσα σε 8 μήνες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Είναι απίστευτο και σπάνια θα το συναντήσεις στα παγκόσμια χρονικά, μια ομάδα να πλήττεται από τον ίδιο σοβαρό τραυματισμό μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Οι χειρότεροι φόβοι του ΟΦΗ για τον τραυματισμό του Αντίλ Ναμπί στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης επιβεβαιώθηκαν μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. Η μεγαλύτερη δόση ατυχίας χτυπάει τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους επτά μήνες, κάτι που σημαίνει πως η χρονιά έλαβε τέλος αρκετά πρόωρα για τον Άγγλο. Ωστόσο αυτό που συμβαίνει στον ΟΦΗ δεν έχει προηγούμενο όχι μόνο για την ίδια την ομάδα, ούτε για την χώρα μας αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο! Να παθαίνουν τέσσερις ποδοσφαιριστές τον ίδιο, σοβαρό, τραυματισμό που έχει ως αποτέλεσμα την πολύμηνη απουσία τους από τους αγωνιστικούς χώρους.

Η αρχή έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο με τον Φερέιρα να τραυματίζεται σοβαρά στο παιχνίδι με την Λάρισα και τον Κοσμά Τσιλιανίδη να ακολουθεί παραμονές της έναρξης των play off όταν και χτύπησε σε προπόνηση του ΟΦΗ τον περασμένο Ιούνη. Το κακό τρίτωσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος όταν αποχώρησε τραυματίας ο Ρικάρντο Βαζ με τον Αντίλ Ναμπί να είναι το τελευταίο θύμα της κατάρας που έχει πλήξει ανεπανόρθωτα τον σύλλογο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook