Ο φετινός ΟΦΗ αναδείχθηκε μέσα από τον ψυχισμό του Κοροβέση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η αντίδραση του αρχηγού του ΟΦΗ μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ αναδεικνύει και την ψυχολογία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε ο Νίκος Κοροβέσης μετά το τέλος του αγώνα δείχνει την απόλυτη πραγματικότητα που ζουν στον φετινό ΟΦΗ. Άξιζε ο ΟΦΗ να έχει φτάσει σε διψήφιο αριθμό βαθμών; Ναι η εικόνα του στις επτά πρώτες αγωνιστικές δείχνει ότι άξιζε να βρίσκεται πολύ ψηλότερα από εκεί που είναι τώρα. Το ξέσπασμα του αρχηγού του ΟΦΗ και όλα όσα είπε λίγα λεπτά μετά στην κάμερα της Nova για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκαν οι νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια, είναι όλα όσα νιώθουν μέσα στην ομάδα. Τα “παιδικά λάθη” για τα οποία έκανε λόγο ο Κοροβέσης είναι πραγματικότητα. Ο ΟΦΗ πέρα από την εικόνα του, έχει πληρώσει τα δικά του λάθη και πως να μην αναφερόμαστε σε λάθη όταν κόντρα σε Ατρόμητο, Παναθηναϊκό άφησε τις νίκες να φύγουν μέσα από τα χέρια του. Όταν δέχεται το γκολ της ήττας από την ΑΕΚ, πως να μην γίνεται αναφορά στα ίδια τα λάθη του ΟΦΗ;

Ο ψυχισμός του Κοροβέση είναι ο ίδιος και στο Βαρδινογιάννειο. Αυτό πρέπει να μετατραπεί σε άλλα συναισθήματα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο Κοροβέσης το γνωρίζει καλά, όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, πως έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους. Ώρα είναι να το δείξουν ακόμα περισσότερο μέσα στο γήπεδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook