Έγραψε ιστορία ο ΟΦΗ: Κλήθηκαν στην Εθνική πέντε παίκτες του!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ΟΦΗ, πέντε παίκτες της ομάδας κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων με τα νέα πρόσωπα να είναι οι Γρίβας και Λυμπεράκης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Οι διεθνείς υποχρεώσεις του Νοεμβρίου πλησιάζουν και συνολικά έξι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ετοιμάζονται να ενισχύσουν τις Εθνικές ομάδες.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας μας που πέντε ποδοσφαιριστές βρίσκονται στις κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων.

Συγκεκριμένα οι Φροίξος Γρίβας, Απόστολος Διαμαντής, Οδυσσέας Λυμπεράκης, Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης και Abdul Rahman Weiss, επιλέχθηκαν από τον κ. Γιάννη Γκούμα και θα ενισχύσουν τις προσπάθειες της Εθνικής U21 της χώρας μας, στους αγώνες με Τσεχία (Παρασκευή 13/11) και Σκωτία (Τρίτη 17/11), για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Φροίξος Γρίβας καλείται στην Εθνική ομάδα.

Σε ότι αφορά στον Vahid Selimovic, βρίσκεται για μια ακόμη φορά στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή του Λουξεμβούργου, Luc Holtz, για τον διεθνή φιλικό αγώνα κόντρα στην Αυστρία (11/11), τον εκτός έδρας αγώνα με την Κύπρο (Σάββατο 14/11) και τον εντός έδρας αγώνα με το Αζερμπαϊτζάν (Τρίτη 17/11), στο πλαίσιο του UEFA Nations League.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook