Όλα όσα έγιναν στην εκδίκαση της προσφυγής του Βερόν: “Κανονικά είναι υπόθεση ενός λεπτού”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εκδικάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η προσφυγή του Ματίας Βερόν κατά του ΟΦΗ με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ και της Σούπερ Λιγκ 1 να αποδεικνύουν το αυτονόητο και την σοβαρή κακοδικία που σημειώθηκε στην υπόθεση του Κοντοβά κατά του Άρη.

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Ματίας Βερόν κατά του ΟΦΗ με τον Αργεντινό να ζητάει το ποσό των 175.000 ευρώ (που βάσει της προσφυγής αφορά το 50% των οφειλών προς εκείνον ήτοι 350.000 ευρώ).

Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε διάρκεια σχεδόν μιας ώρας και βέβαια όλη η υπόθεση και η συζήτηση της περιστράφηκε γύρω από την αλλοπρόσαλλη και αλλόκοτη απόφαση της προσφυγής Κοντοβά κατά του Άρη που τον δικαίωσε παρότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στις ομάδες που προχώρησαν σε αλλαγή ΑΦΜ άρα και είναι εντός του νόμου Κοντονή αλλά και του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τόσο τον ΟΦΗ, όσο και τον Άρη εκπροσώπησε ο Αργύρης Λίβας καθώς παράλληλα εκδικάστηκε και η προσφυγή του Παπαστεριανού εις βάρος των “κιτρίνων” με τον έμπειρο νομικό να τονίζει πως “κανονικά είναι υπόθεση ενός λεπτού αφού διαβάζοντας κάποιος το σκεπτικό της απόφασης Κοντοβά αντιλαμβάνεται πως δεν έπρεπε να βρισκόμαστε καν εδώ. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν ποδοσφαιριστή να προσφεύγει εις βάρος ΠΑΕ που χρεωκόπησαν”.

Για ακόμα μια φορά έγινε πρόσθετη παρέμβαση από την Σούπερ Λιγκ μέσω του Γιάννη Οικονομάκη, αυτήν την φορά υπέρ του Άρη, με τον ίδιο να επαναλαμβάνει για ακόμα μια φορά τον κίνδυνο που ελλοχεύει για την κατάρρευση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα ο κ. Οικονομάκης τόνισε πως η απόφαση που πάρθηκε στην υπόθεση του Κοντοβά είναι παντελώς λανθασμένη και πρέπει να διορθωθεί από την πρόεδρο που εκδίκασε την προσφυγή με τον δικηγόρο του Ματίας Βερόν Γιώργο Παναγόπουλο να απαντάει πως “δεν κάνουν λάθη οι Αρεοπαγίτες” και τον δικηγόρο της Σούπερ Λιγκ να λέει πως “είναι δυνατόν να λέτε αυτήν την κουβέντα;”

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε και έχει την δική του σημασία είναι πως ο Γιάννης Οικονομάκης τόνισε ότι η υπόθεση Κοντοβά ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν εκδικαστεί προσφυγές ύψους 1,5 εκ. ευρώ – υπενθυμίζουμε ότι την Δευτέρα ζητούν αυτό το ποσό τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα του Άρη.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής εμφανίστηκε πιο διαλλακτικός σε σχέση με την εκδίκαση της προσφυγής του Βερόν πάνω σε αυτό το θέμα και ζήτησε από τον ΟΦΗ και τον Άρη όλα τα στοιχεία που αφορούν αυτές τις υποθέσεις ώστε να ενημερωθεί πλήρως.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook