New kids in town!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έξι μεταγραφές με μέσο όρο ηλικίας 20 χρονών και που ήδη αρχίζουν να αποκτούν ρόλο βασικού στον ΟΦΗ.

Η Νουβέλ Βαγκ του ΟΦΗ είναι πλέον εδώ. Από τις 13 μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, οι έξι είναι μέσου όρου ηλικίας τα 20 χρόνια! Παίκτες που ήδη έχουν ξεκινήσει να αποκτούν ρόλο στην ομάδα με τον ΟΦΗ να δείχνει αποδεδειγμένα πως στηρίζει στην πράξη τους νέους ποδοσφαιριστές και πως όταν είναι έτοιμοι να μπουν στο γήπεδο, ο Σίμος δεν θα διστάσει να το κάνει.

Ο Ουές έχει πάρει ήδη φανέλα βασικού και από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος έχει “κλειδώσει” την θέση του βασικού δεξιού μπακ από την εκκίνηση της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές, ο Διαμαντής μετράει ήδη δύο συμμετοχές στην βασική ενδεκάδα του ΟΦΗ (απέναντι σε Λαμία και ΠΑΟΚ) ενώ και ο Γκαργκαλατζίδης έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, όπως και ο Γρίβας.

Οι έξι ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τις δεκατρείς μεταγραφές, είναι από 20 έως 22 και όχι μόνο αυτό αλλά δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ για τα επόμενα τρία και τέσσερα χρόνια. Ο ΟΦΗ επένδυσε ξεκάθαρα στους νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές και δείχνει έμπρακτα πως δεν περιορίζεται μόνο στο θεαθήναι και απλά για να τους έχει στο ρόστερ τους αλλά από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, τους έδωσε ρόλο και σημασία στον ΟΦΗ που χτίζεται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook