Η “κατάρα” που κυνηγάει τον ΟΦΗ στο 2020: Έκτο χειρουργείο μέσα στην χρονιά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το “καταραμένο” 2020 για τον ΟΦΗ συνεχίστηκε με τον Χουάν Νέιρα να είναι ο έκτος παίκτης, μέσα στην χρονιά, που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Αργεντινός μέσος υποβλήθηκε την Τρίτη σε αρθροσκόπηση με την επιστροφή του να υπολογίζεται για το παιχνίδι με την ΑΕΚ για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ωστόσο το τρομερό είναι πως ο Χουάν Νέιρα έγινε ο έκτος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ που χειρουργήθηκε καθώς συνεχίστηκε η κακοδαιμονία που τον κυνηγάει από τον Γενάρη του 2020 και συνεχίζεται μέχρι και τώρα.

Πριν τον Νέιρα είχαν προηγηθεί άλλοι 5 παίκτες από την αρχή του χρόνου.

Το… ποδαρικό έκανε ο Σακόρ, ο οποίος χτύπησε στο ματς με τον Βόλο στις 4 Ιανουαρίου σε σύγκρουση του με τον Κοροβέση και υποβλήθηκε σε  διαστοματική μικροεπέμβαση στις 8 Γενάρη.

Ακολούθησε ο Φερέιρα που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Λάρισα την 1η Φλεβάρη και στις 3 του μήνα μπήκε στο χειρουργείο για επέμβαση στους χιαστούς χωρίς ακόμα να έχει επιστρέψει.

Τρίτος στην σειρά ήταν ο Τσιλιανίδης που χτύπησε λίγο πριν από την έναρξη των πλέι οφ στις 28 Μαίου και στις 29 μπήκε χειρουργείο επίσης για αποκατάσταση στους χιαστούς και αναμένεται να επιστρέψει από Νοέμβριο. Ο Σωτηρίου ήταν ο επόμενος που υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς στις 17 Ιουλίου και από τότε έχει επιστρέψει χωρίς όμως να είναι 100% έτοιμος.

Ο τελευταίος πριν από τον Νέιρα ήταν ο Βαζ που χτύπησε στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό στις 12 Σεπτεμβρίου και υποβλήθηκε σε επέμβαση στις 16 του μήνα με τον Πορτογάλο να έχει ήδη αναχωρήσει για την πατρίδα του, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την θεραπεία του αφού αναμένεται να επιστρέψει στη δράση από τον επόμενο Μάρτιο-Απρίλιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook