Τα σάρωσε όλα ο Μεγιάδο: Μπήκε με αιμάτωμα και πάει Τούμπα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αργεντινός φανερώνοντας την θέληση του για να παίξει προπονήθηκε την Παρασκευή και ανεβαίνει Τούμπα.

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο θα είναι στην διάθεση του Σίμου για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο τύπου της ΠΑΕ “με Μεγιάδο στην Τούμπα”.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ

Με τον Miguel Mellado να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (2/10) στο «Θ. Βαρδινογιάννης», η προπόνηση της ομάδας μας, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ (4/10, 18:15).

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος έχει τενοντοπάθεια στον γλουτιαίο, ο Γιώργος Σουρνάκης, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, ο Vajebah Sakor, λόγω ημικρανίας και ο Πραξιτέλης Βούρος, που έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον δικέφαλο και έκανε θεραπεία.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Felipe Souza, ενώ ο Ricardo Vaz και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους, άσκηση τακτικής με τελειώματα και στατικές φάσεις.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί αύριο, Σάββατο (3/10), με προπόνηση που θα γίνει στις 10:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα της ίδιας ημέρας από το Ηράκλειο με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook