Το πρόβλημα δεν είναι με τον ΠΑΟΚ αλλά με τον Παναθηναϊκό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πραξιτέλης Βούρος χάνει το ματς της Τούμπας, είναι αμφίβολος με ΠΑΟ και ο προβληματισμός γίνεται μεγαλύτερος λόγω και του (διεθνούς) Σελίμοβιτς.

Χωρίς τον 25χρονο στόπερ στην διάθεση του θα αναχωρήσει ο ΟΦΗ για το ματς της Κυριακής ενώ πλέον θα φανεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί σε εκείνο απέναντι στον Παναθηναϊκό που θα γίνει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Ωστόσο υπάρχει κίνδυνος να πάει ο ΟΦΗ στο ματς με τον Παναθηναϊκό δίχως τους δύο βασικούς στόπερ του αφού στο μεταξύ ο Σελίμοβιτς θα αναχωρήσει για την πατρίδα του προκειμένου να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα του Λουξεμβούργου. Ο 23χρονος στόπερ θα ταξιδέψει από την Ελλάδα αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και μπροστά του υπάρχουν όχι μόνο τα δύο παιχνίδια για το Nations League αλλά και ένα φιλικό με αποτέλεσμα να είναι υποψήφιος για να παίξει σε τρία παιχνίδια σε έξι ημέρες ενώ θα επιστρέψει στην Κρήτη λίγες ημέρες πριν την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το Λουξεμβούργο θα αντιμετωπίσει το Λιχτενστάιν (7/10), στην συνέχεια την Κύπρο (Σάββατο 10/10) και για τέλος το Μαυροβούνιο (Τρίτη 13/10). Τρία παιχνίδια μέσα σε έξι ημέρες όπου δεν αποκλείεται να αγωνιστεί για 90 λεπτά μιας και ο Σελίμοβιτς αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της χώρας του στο Ηράκλειο θα έρθει Τετάρτη με Πέμπτη, οπότε θα προλάβει να πάρει μέρος ίσα – ίσα σε μια με δύο προπονήσεις πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό!

Υπενθυμίζουμε ότι το ίδιο είχε συμβεί και παραμονές του αγώνα με τον Παναιτωλικό όπου λόγω της κόπωσης από τα συνεχόμενα ταξίδια αλλά και τα δύο 90λεπτα για το Nations League προτιμήθηκε να μείνει εκτός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook