Νίκη για να αποκομίσει πολλαπλά οφέλη

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ θα επιδιώξει να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα το προσεχές Σάββατο (12/9, 18.00), κόντρα στον Παναιτωλικό, για να αποκομίσει πολλαπλά οφέλη.

Η αρχή λένε είναι το ήμισυ του παντός και έχοντας αυτό το.. μότο στο μυαλό του ετοιμάζεται ο ΟΦΗ να μπει στο γήπεδο για το πρώτο ματς της σεζόν με αντίπαλο τον Παναιτωλικό το προσεχές Σάββατο (12/9, 18.00).

Και αν και είναι απλώς ένα από τα 26 ματς της κανονικής περιόδου, το να ξεκινήσει με το.. δεξί θα αποφέρει πολλά οφέλη στην Κρητική ομάδα.

Κατ΄αρχήν θα βάλει στο… σακούλι τρεις βαθμούς και θα δείξει από το ξεκίνημα οτι και φέτος θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Πρωτάθλημα. Επίσης, αγωνίζεται κόντρα σε μία ομάδα, που θεωρητικά είναι στο από κάτω επίπεδο (πλεϊ άουτ πέρυσι , ενώ ο ΟΦΗ έπαιξε Πλέϊ οφ).

Η νίκη θα είναι οτι πρέπει για ψυχολογικούς λόγους, ενώ θα εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρας (έστω και χωρίς κόσμο), που αναμένεται να είναι και φέτος το δυνατό χαρτί του ΟΦΗ. Φυσικά θα ζεστάνει και τον “παγωμένο, από την απαγόρευση παρουσίας στο γήπεδο, κόσμο του, που αναγκαστικά δεν μπορεί να δει την αγαπημένη του ομάδα από κοντά. 

Επίσης, θα πάρει ψυχολογία, αποφεύγοντας μουρμούρες και οτι άλλο συνεπάγεται, για το ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού (17/9, 20.00) για το Europa League, που ακολουθεί.

Η προετοιμασία για τον αγώνα κορυφώνεται, με τον Διαμαντή να δίνει το παρών στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων, στην προπόνηση της Τριτης (8/9).

Ο Βασίλης Σηφάκης ο οποίος έχει ένα χτύπημα στο μετατάρσιο, έκανε πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Φερέϊρα, όπως και ο Σουρνάκης για λόγους ξεκούρασης, ενώ ο Τσιλιανίδης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης. Από την προπόνηση απουσίαζε ο διεθνής, Σελίμοβιτς.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τετάρτη (9/9), στις 18:00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook