Μάνατζερ Σολίς στο Gentikoule: “Ο Νέιρα είπε στον Σολίς έλα στον ΟΦΗ και μην το σκεφτείς”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο μάνατζερ του Ναζαρίνο Σολίς Κρίστιαν Περέα μίλησε στο Gentikoule αποκαλύπτοντας το τι είπε ο Χουάν Νέιρα στον 26χρονο εξτρέμ αλλά και το πως έπεισε ο ΟΦΗ τον πρώην παίκτη της Μπόκα Τζούνιορς.

H μεταγραφή του Ναζαρίνο Σολίς στον ΟΦΗ μπαίνει στην τελική ευθεία και ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται στο Ηράκλειο μέσα στα επόμενα 24ωρα προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του από την Μπόκα Τζούνιορς. Το Gentikoule επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Ναζαρίνο Σολίς Κρίστιαν Περέα που με χαρά δέχτηκε να μιλήσει για το πως ΟΦΗ και Μπόκα Τζούνιορς έφτασαν σε συμφωνία ενώ αποκάλυψε και την προσωπική γνωριμία του με τον Χουάν Νέιρα.

“Εγώ είμαι από την Λα Πλάτα, όπως και ο Νέιρα που μάλιστα αγωνίστηκε στην Χιμνάσια. Έτσι γνωριζόμαστε για αρκετά χρόνια και όταν ο ΟΦΗ ενδιαφέρθηκε για τον Σολίς, τον έφερα σε επαφή με τον Χουάν που του είπε τα καλύτερα για το club. Ο Χουάν είπε στον Σόλις “έλα στην ομάδα, μην το σκεφτείς καθόλου” και πράγματι τον προέτρεψε αρκετά ενημερώνοντας τον για τα πάντα για τον ΟΦΗ και την πόλη”.

Στην συνέχεια, ο κ. Περέα υπογράμμισε μιλώντας στο Gentikoule πως ο ΟΦΗ έπεσε αρχικά τον παίκτη και στην συνέχεια την Μπόκα Τζούνιορς ώστε να φτάσουν σε συμφωνία: “Όταν ενημερωθήκαμε για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, το πρώτο πράγμα που κοιτάξαμε ήταν η οργάνωση του club αλλά και ο τρόπος παιχνιδιού. Ο Ναζαρίνο είπε το “ναι” στον ΟΦΗ μέσα σε λίγα λεπτά, δεν το σκέφτηκε σχεδόν καθόλου για να συμφωνήσει με το club”. 

Όσο για τα χαρακτηριστικά του Ναζαρίνο Σολίς τόνισε πως “ο Σολίς είναι γρήγορος, πολύ δυνατός στο ένας εναντίον ενός και παράλληλα τακτικά ξέρει πως να βοηθήσει τον σύλλογο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ήθελε να παίξει στην Ευρώπη από τα πρώτα χρόνια που βρέθηκε στην Μπόκα Τζούνιορς και τώρα ο ΟΦΗ του δίνει αυτήν την δυνατότητα. Γνωρίζει πως δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής γιατί στον ΟΦΗ είναι δύο Αργεντινοί, δύο Βραζιλιάνοι και από την στιγμή που υπάρχουν παιδιά που μιλούν την ίδια γλώσσα θα τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί αμέσως”.

Όσο για το αν γνώριζαν για τον ΟΦΗ, ο Κρίστιαν Περέα στάθηκε στην παρουσία του Γιώργου Σαμαρά “ξέρουμε τον Γιώργο (σημ. Σαμαράς) που ήταν ένας από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές, που αγωνίστηκε σε μεγάλα club της Ευρώπης όπως και ότι όλα τα παιδιά που βρίσκονται στον ΟΦΗ έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, γνωρίζουν από ποδόσφαιρο όπως και ότι η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο την προηγούμενη σεζόν κερδίζοντας μια θέση για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook