Τα επόμενα βήματα του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αποχωρήσεις αλλά και οι μεταγραφές στην επίθεση τα επόμενα βήματα του σχεδιασμού του ΟΦΗ.

Η αποχώρηση του Όσκαρ Γουάλι ανοίγει τον δεύτερο κύκλο αποχωρήσεων αφού όπως έχουμε επισημάνει αρκετές φορές ο αριθμός του ρόστερ, με τα υπάρχοντα δεδομένα, αναμένεται να φτάσει στους 30. Μιλώντας πάντα και για τις μεταγραφές που πρόκειται να γίνουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται να υπάρξουν, αναμενόμενα, αποχωρήσεις ενώ παράλληλα είναι σε εξέλιξη η προεργασία για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ.

Σε ότι έχει να κάνει με τις επόμενες μεταγραφές του ΟΦΗ είναι δεδομένο πως είναι συγκεκριμένες οι ανάγκες: Ένα αριστερό μπακ και δύο με τρεις κινήσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή του ΟΦΗ.

Οι περιπτώσεις των Στάρτζεον και Σολίς είναι δεδομένες, με τον Αργεντινό υπάρχει συμφωνία για τον επόμενο χρόνο και η καθυστέρηση που υπάρχει οφείλεται στην πανδημία του κορονοϊού που έχει πλήξει την Αργεντινή ενώ τα 19 κρούσματα στην Μπόκα Τζούνιορς δημιουργούν έξτρα προβληματισμό. Ο Ναζαρένο Σολίς προπονείται με την δεύτερη ομάδα της Μπόκα Τζούνιορς και λόγω των 19 κρουσμάτων έχει τεθεί σε καραντίνα προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν έχει προσβληθεί ή όχι καθώς οι προπονήσεις γίνονται στο ίδιο αθλητικό κέντρο.

Το αν θα “παγώσει” η συμφωνία με τον Σολίς λόγω της καραντίνας, είναι άγνωστο και δεν μπορούμε να κάνουμε πρόβλεψη για το αν η δική του περίπτωση σχετίζεται με εκείνη του Στάρτζεον ή σκοπός είναι να προχωρήσει ο ΟΦΗ και στις δύο περιπτώσεις. Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ξάνθης, όπως γράψαμε και το βράδυ της Δευτέρας, βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα του ΟΦΗ και ήδη υπάρχουν επαφές μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Στάρτζεον βρίσκεται στην Πορτογαλία και έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Φεϊρένσε που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook