Επίσημο: Σέντρα στις 12 Σεπτεμβρίου αλλά με… αστερίσκο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο διοικητικό συμβούλιο του Συνεταιρισμού που είναι σε εξέλιξη, ανακοινώθηκε επίσημα να γίνει σέντρα στη νέα σεζόν να γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου.

Βέβαια υπάρχει και ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας, κάτι για το οποίο θα αποφασίσει σήμερα η ΕΠΟ. Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας συνεδριάζει στις 17.00 και μπορεί να πάρει απόφαση για τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας, τη συγκεκριμένη ημερομηνία, σύμφωνα με την εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων που ήδη έχει σταλεί στη Λίγκα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της έκτακτης Γ.Σ. και Δ.Σ. της Super League:

«Για τυπικούς λόγους, η εγγραφή της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης στο Συνεταιρισμό θα συζητηθεί την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, σε νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League.

Λόγω μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

H Super League εμμένει στην ειλημμένη ομόφωνη απόφασή της, περί έναρξης του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21 στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο Κανονισμός Παρατηρητών»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook