Στις 14.00 μαθαίνει τον αντίπαλο και την έδρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στην Νιόν (14.00, live – Αthletic Radio 104,2, GENTIKOULE), ο ΟΦΗ θα μάθει ποια εκ των Γρανάδα (Ισπανία), Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος) και Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία) και που, θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ ματς στις 17 Σεπτεμβρίου για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η UEFA ενημέρωσε τις ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League σχετικά με τα γκρουπ που δημιουργήθηκαν και βάση αυτών θα γίνει η διαδικασία, από την οποία θα προκύψουν τα ζευγάρια.

Ο ΟΦΗ, που συμπεριλήφθηκε στο 4ο γκρουπ θα κληρωθεί με μια ομάδα εκ των: Γρανάδας (Ισπανία), Απόλλωνα Λεμεσού (Κύπρος) και Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία).

Η κλήρωση θα γίνει σήμερα στις 14.00 (Live – Αthletic Radio 104,2, GENTIKOULE),, όταν και θα ανακοινωθεί η έδρα διεξαγωγής του αγώνα (17/9).

Εντωμεταξύ, η αποστολή του ΟΦΗ επέστρεψε στο Ηράκλειο, όπου έπαιξε δυο δυνατά φιλικά με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, για την συνέχεια της προετοιμασίας.

Την Κυριακή δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές και από σήμερα, συνεχίζεται η προετοιμασία  ενόψει της έναρξης των επίσημων αγώνων σε λίγες μέρες. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook