Eπιστρέφει στην βάση του έχοντας βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Το οτι ο ΟΦΗ έχασε με 1-0, από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, και στο δεύτερο φιλικό που έδωσε στην Αθήνα, περνάει σε δεύτερο πλάνο, αφού ο Σίμος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα στην σχεδόν μία βδομάδα, που βρέθηκε η ομάδα στην πρωτεύουσα.

Ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του ΟΦΗ στην Αθήνα με φιλικά ματς (ήττες 1-0 από Παναθηναϊκό και Ατρόμητο) και προπονήσεις στο γήπεδο της Νέας Ερυθραίας.

Ο Γιώργος Σίμος είχε την ευκαιρία να «ανεβάσει» τις εντάσεις δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, στα δύο δυνατά τεστ προετοιμασίας που έδωσε με… άρωμα Σούπερ Λιγκ.

Στον αγώνα με τον Ατρόμητο πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση ο Βάτερμαν, ενώ στο γήπεδο του Περιστερίου βρέθηκε και ο Μιχάλης Μπούσης, που παρακολούθησε από κοντά την φιλική αναμέτρηση.

Επόμενο φιλικό – πρόβα τζενεράλε, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 12/9 και του Ευρωπαϊκού ματς στις 17/9, είναι με τον Εργοτέλη στο “Θ. Βαρδινογιάννης” το προσεχές Σάββατο (5/9) στις 18.00.

Να θυμίσουμε οτι ο ΟΦΗ θα είναι οριστικά στους αδύναμους του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League και οτι η κλήρωση για τον αντίπαλο στο νοκ άουτ ματς θα γίνει αύριο, Δευτέρα 31 Αυγούστου, στις 14.00 στην Νιόν της Ελβετίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook