Άρεσε πολύ στο πρώτο – βαδίζει στον σωστό δρόμο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο με πολύ καλό ποδόσφαιρο, έπεσε στο δεύτερο απόρροια των αλλαγών και της έλλειψης βαθμού ετοιμότητας

Ο Γιώργος Σίμος ξεκίνησε το παιχνίδι με πολλές αλλαγές, με τους Διαμαντή και Γκαργκαλατζίδη να κάνουν το ντεμπούτο τους στο αρχικό σχήμα έστω και σε φιλικό παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα ο ΟΦΗ ξεκίνησε το ματς με τον Σωτηρίου, Μαρινάκη, Διαμαντή,  Γιαννούλη, Κοροβέση, Στάικο, Σακόρ, Βαζ, Σαρντινέρο, Γρίβα, Γκαργκαλατζίδη, σε ένα 4-2-3-1.

Ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλύτερος από τον Ατρόμητο που δεν πάτησε τα καρέ του Σωτηρίου, ωστόσο οι προσπάθειες των Σαρδινέρο, Βαζ, Γκαργκαλατζίδη δεν βρήκαν στόχο στα καρέ του Γιαννιώτη.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ δεν έδειξε το ίδιο πρόσωπο, δεν απείλησε την εστία του Ατρόμητου και οι Περιστεριώτες κατάφεραν να πετύχουν το γκολ, όταν ο Ούμπιντες  σέντραρε και ο Γούτας με κεφαλιά έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Σίμος και ο ΟΦΗ πρέπει να κρατήσουν το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, και στην συνέχεια της προετοιμασίας να βελτιωθεί η αστάθεια και να εμφανιστεί πανέτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Το σημαντικό είναι η επιστροφή του Νέιρα μετά τον τραυματισμό του, αλλά και το εξαιρετικό παιχνίδι των Διαμαντή και Γκαργκαλατζίδη.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook