Κανένα θέμα με Ασίς στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες από την Πορτογαλία, κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΟΦΗ στο πρόσωπο του Ραφαέλ Ασίς, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Ο 29χρονος αμυντικός χαφ αγωνίζεται στην Μπράγκα, ωστόσο τα τελευταία χρόνια δίνεται δανεικός σε άλλες ομάδες. Μάλιστα ο Ασίς, την περασμένη σεζόν στα φιλικά προετοιμασίας του ΟΦΗ στην Ολλανδία αντιμετώπισε την ομάδα του Γιώργου Σίμου με τη φανέλα της Αλ Φέιχα.

Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως δεν τίθεται θέμα για τον Ραφαέλ Ασίς, αφού ο ΟΦΗ στην συγκεκριμένη θέση είναι πλήρης και ουδέποτε ασχολήθηκε με την περίπτωση του Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου στην μεσαία γραμμή είναι πλήρης αφού στην ομάδα βρίσκονται οι Μεγιάδο, Σταϊκος, Σακόρ, Μίγγος, Σουρνάκης, Νέιρα και Ναμπί. Καταλαβαίνει κανείς πως η θέση αυτή έχει καλυφθεί από ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στην ομάδα, οπότε αυτόματα το σενάριο από Πορτογαλία έχει καμία βάση. Επίσης με την επικείμενη μεταγραφή του Σολίς ο ΟΦΗ συμπληρώνει τις πέντε θέσεις μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook