Πραξιτέλης Βούρος: Μέσω ΟΦΗ στην Εθνική ομάδα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Βλέποντας κάποιος τις κλήσεις του Φαν Σιπ για το κέντρο της άμυνας, εύκολα μπορεί να προβλέψει πως δεν θα αργήσει η ώρα του 25χρονου κεντρικού αμυντικού του ΟΦΗ.

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε για τα παιχνίδια του Nations League κόντρα στην Σλοβενία και το Κόσοβο, στόπερ όπως ο Σβάρνας που μια έπαιζε και δύο δεν έπαιζε με την ΑΕΚ. Με τον Φαν Σιπ να δείχνει στις κλήσεις του πως οι Μανωλάς, Παπασταθόπουλος μένουν εκτός επιλογών του είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως ο Βούρος είναι έτοιμος, εφόσον το δείξει και μέσα στο γήπεδο, για την εθνική ομάδα.

Ο στόπερ του ΟΦΗ είχε κληθεί και παλιότερα, ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ, από τον Άγγελο Αναστασιάδη όμως ένας τραυματισμός του δεν του επέτρεψε να κάνει ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα. Τώρα πλέον επιστρέφοντας στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ που παρακολουθείται από τον Φαν Σιπ και τους συνεργάτες του όπως φάνηκε κατά την διάρκεια της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, εξαρτάται από τον Βούρο για να μπει στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook