Πετρόπουλος στον Athletic: “Ό ΟΦΗ μεγαλώνει ξανά ποδοσφαιρικά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αντώνης Πετρόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ παρακολουθώντας το φιλικό του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό και μίλησε στον Athletic Radio 104,2 τονίζοντας ότι “είχε καλά διαστήματα και τον περιμένω να είναι καλύτερος από την προηγούμενη σεζόν”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Πετρόπουλος στον Athletic Radio 104,2

Για την κατάσταση του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: “Με τις συνθήκες που επικρατούν η προετοιμασία είναι δύσκολη. Όχι, μόνο για τον ΟΦΗ αλλά για όλες τις ομάδες. Όλοι οι αθλητές βρίσκονται πίσω και τώρα ξεκινούν, σιγά – σιγά να μπαίνουν στους ρυθμούς που χρειάζεται να είναι. Ο ΟΦΗ μου άρεσε πάρα πολύ, είχε καλή εικόνα και κατά διαστήματα έπαιξε και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Είναι δουλεμένη ομάδα, το πρότζεκτ του ΟΦΗ με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο club και κέρδισε δίκαια το ευρωπαϊκό εισιτήριο του. Ο ΟΦΗ θα εμφανίζεται καλύτερος μέρα με την μέρα”.

Για την βελτίωση του ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ μεγαλώνει ξανά ποδοσφαιρικά. Είναι σημαντικό να έχει την στήριξη του κόσμου του που ήδη την έχει. Μεγαλώνει συνεχώς ο ΟΦΗ παραμένει μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και αυτό δεν αλλάζει. Είναι πολύ σημαντικό που έχει μέσα τέτοιους ανθρώπους και επειδή τους γνωρίζω προσωπικά κάποιους εξ’ αυτών και γνωρίζω την φιλοσοφία τους είναι πολύ ευχάριστο αυτό που συμβαίνει στον ΟΦΗ”.

Για το τι του έκανε εντύπωση από τον ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: “Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με αμιγώς ελληνικό στοιχείο. Έχει πολλούς Έλληνες και υπάρχει ένα μείγμα νεαρών παικτών που πλαισιώνονται από άλλους έμπειρους. Γενικά είναι νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα όμως είδα θετικά διαστήματα κυρίως από τα δεξιά με τον Ουές που με εντυπωσίασε αλλά υπάρχουν και άλλοι νεαροί παίκτες όπως ο Γρίβας, ο Διαμαντής και ο Γκαργκαλατζίδης. Όπως επίσης παρατήρησα πως ο ΟΦΗ έχει δημιουργήσει μια συμπαγή άμυνα που μπορεί να κάνει την διαφορά”.

Για το τι περιμένει από τον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου: “Όπως πέρυσι τέτοιο καιρό είχα κάνει την πρόβλεψη πως ο ΟΦΗ θα έβγαινε στην Ευρώπη, έτσι και φέτος λέω πως θα είναι καλύτερος από πέρυσι και αυτό φαίνεται μέσα από το πρότζεκτ που δημιουργείται. Κόντρα στον Παναθηναϊκό είχε καλά διαστήματα και πέραν όλων των άλλων οι παίκτες είναι ακόμα κουρασμένοι. Σίγουρα χρειάζεται κάποιες προσθήκες γιατί η χρονιά είναι μεγάλη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook