Αντίπαλοι για όλα τα γούστα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι ομάδες που αγωνίστηκαν την Πέμπτη στο Europa League δεν έκαναν το χατήρι στον ΟΦΗ και έτσι η ομάδα του Σίμου θα βρεθεί στο γκρουπ των ανίσχυρων με αποτέλεσμα να έχει μπροστά του αντιπάλους για όλα τα γούστα!

Ο ΟΦΗ επιστρέφει στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά από 20 ολόκληρα χρόνια και θέλει να ζήσει το… όνειρο του προχωρώντας όσο γίνεται περισσότερο στην διοργάνωση.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου δεν κατάφερε να μπει στο γκρουπ των ισχυρών, αφού δεν αποκλείστηκαν οι ομάδες που επιθυμούσε και έτσι θα έχει να αγωνιστεί με ομάδες μεγαθήρια αλλά και πιο βατές.

Πιο συγκεκριμένα ο ΟΦΗ από τις ισχυρές, έχει πιθανότητα να αντιμετωπίσει Τότεναμ, Ρέιντζερς, Μίλαν, Ρέιντζερς, Βόλφσμπουργκ, Βασιλεία, ΑΠΟΕΛ, Γρανάδα, Σταντάρ Λιέγης, Γαλατασαράι, Κοπεγχάγη, Ρόζενμποργκ, που έχουν αρκετή εμπειρία από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Παράλληλα η ομάδα του Σίμου μπορεί να αγωνιστεί και με μια εκ των  Μπάτε Μπόρισοβ,, Μάλμε, Παρτιζάν Βελιγραδίου, Στεάουα Βουκουρεστίου, Μάριμπορ, Χαποέλ Μπέερ Σέβα, Απόλλων Λεμεσού, Ρεμς, Βίντι, Ρίο Άβε, Ντιναμό Μόσχας, Σλόβαν Λίμπερετς, Χάιντουκ Σπλιτ, Τέτοβο, Κόλος Κοβαλίνκα, Βίλεμ, Νιου Σεντς, Γιάμπλονετς, Λεχ Ποζνάν, Χάρτμπεργκ, Αμπερντίν, Μόσταρ, Καϊράτ Αλμάτι, Ζαλγκίρις Βίλνιους, Άαρχους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook