Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΟΦΗ: Τότεναμ, Μίλαν, Γαλατά αλλά και Ζαλγκίρις, Καϊράτ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να μπει στους ισχυρούς και πλέον μπροστά του την ερχόμενη Δευτέρα ανοίγονται δύο δρόμοι. Εκείνος των μεγαθήριων αλλά και εκείνος ομάδων που είναι στα μέτρα του.

Όπως γράψαμε νωρίτερα, ο ΟΦΗ θα είναι οριστικά στους ανίσχυρους στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 31 Αυγούστου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως όλες οι παρακάτω ομάδες είναι υποψήφιοι αντίπαλοι του καθώς το πρωί της Δευτέρας θα κληρωθούν σε γκρουπ έξι ομάδων από όπου θα προκύψει, αργότερα ο αντίπαλος του ΟΦΗ. Πάντως το σίγουρο είναι πως στο γκρουπ των ισχυρών υπάρχουν ομάδες που είναι ανυπέρβλητα εμπόδια όπως η Τότεναμ και η Μίλαν αλλά και άλλες που θεωρούνται στα μέτρα της ομάδας.

Την επόμενη μέρα, 1 Σεπτεμβρίου θα γίνει η κλήρωση και του τρίτου προκριματικού γύρου οπότε ο ΟΦΗ θα ξέρει τους δύο επόμενους αντιπάλους του εφόσον προκριθεί. Θα είναι μονός αγώνας, η έδρα του οποίου θα προκύψει από κλήρωση και θα γίνει την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου.

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΟΦΗ είναι:

Τότεναμ, Βασιλεία, Κοπεγχάγη, Βόλφσμπουργκ, ΑΠΟΕΛ, Μπάτε Μπόρισοβ, Γαλατασαράι, Μάλμε, Παρτιζάν Βελιγραδίου, Σταντάρ Λιέγης, Στεάουα Βουκουρεστίου, Γρανάδα, Μίλαν, Ρέιντζερς, Μάριμπορ, Χαποέλ Μπέερ Σέβα, Ρόζενμποργκ, Απόλλων Λεμεσού, Ρεμς, Βίντι, Ρίο Άβε, Ντιναμό Μόσχας, Σλόβαν Λίμπερετς, Χάιντουκ Σπλιτ, Τέτοβο, Κόλος Κοβαλίνκα, Βίλεμ, Νιου Σεντς, Γιάμπλονετς, Λεχ Ποζνάν, Χάρτμπεργκ, Αμπερντίν, Μόσταρ, Καϊράτ Αλμάτι, Ζαλγκίρις Βίλνιους, Άαρχους.

  • Μέχρι την ώρα που είχε δημοσιευτεί το ρεπορτάζ δεν είχε ολοκληρωθεί το παιχνίδι της Μάριμπορ με την Κόλερέιν. Σε περίπτωση που προκριθούν οι Σλοβένοι τότε μπαίνουν και εκείνοι στην παραπάνω λίστα. Σε περίπτωση που αποκλειστεί η Μάριμπορ τότε την θέση της στο γκρουπ των ισχυρών παίρνει η Μάδεργουελ από την Σκωτία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook