Ο Σολίς επιβεβαίωσε το Gentikoule και δήλωσε τρελαμένος με το “Γεντί Κουλέ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ναζαρίνο Σολίς επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gentikoule και με δηλώσεις του εμφανίστηκε ανυπόμονος να έρθει στην Ευρώπη και τον ΟΦΗ.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης το Gentikoule αποκάλυψε την οριστική μεταγραφή του στον ΟΦΗ και ο 26χρονος εξτρέμ μιλώντας στο sport24.gr επιβεβαίωσε την μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφώνησα με τον ΟΦΗ. Περιμένω πώς και πώς να έρθω στην Ελλάδα και την Κρήτη. Την περίμενα πώς και πώς την στιγμή να παίξω στην Ευρώπη, έχω τρελαθεί με τα βίντεο από το γεμάτο Γεντί Κουλέ” είπε αρχικά ο 26χρονος έξτρεμ που εμφανίστηκε πλήρως ενημερωμένος για την έδρα του ΟΦΗ αλλά και για το club: “Έχω μιλήσει με πολλά παιδιά που παίζουν στην Ελλάδα Αργεντινούς και μου είπαν τα καλύτερα για τον ΟΦΗ, πόσο οργανωμένη ομάδα είναι”.

Τέλος, δήλωσε ότι θέλει να τα πάει καλά την πρώτη του χρονιά στον ΟΦΗ και την Ελλάδα: “Δεν έχω μιλήσει με Νέιρα και Μεγιάδο, αλλά θέλω να τους συναντήσω. Θέλω να τα πάω καλά την πρώτη μου χρονιά. Δεν έχω καταφέρει να μιλήσω ακόμη με τον πρόεδρο της Μπόκα, αλλά θα τον βρω όταν υπογράψω τα χαρτιά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook