Φτιάχνει άμυνα “μπετόν”, βρίσκει ρυθμό στην επίθεση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 1-0 όμως δείχνει πως αμυντικά έχει διαφορά ποιότητας σε σχέση με πέρυσι ενώ μεσοεπιθετικά βρίσκει ρυθμό και ενώ έρχεται και η ενίσχυση.

Ο Γιώργος Σίμος παρέταξε τον ΟΦΗ με 4-2-3-1: Ο Γουάλι ήταν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα είδαμε από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Ουές, Βούρο, Σελίμοβιτς, Κοροβέση. Στην μεσαία γραμμή έπαιξαν οι Σακόρ, Σουρνάκης με το Ναμπί να έχει ελεύθερο ρόλο και τους Βαζ, Σαρδινέρο, Φιγκεϊρέντο στην επίθεση.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού δίχως να δημιουργήσουν φάσεις με τους Βούρο, Σελίμοβιτς να παρουσιάζουν εξαιρετική εικόνα και να μην επιτρέπουν στον Παναθηναϊκό να δημιουργήσει ευκαιρίες. Μετά το πρώτο 20λεπτο ο ΟΦΗ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει με τον Διούδη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ τον κεραυνό του Σακόρ και κόντρα στην ροή του αγώνα ο Μακέντα έκανε το 1-0 στο 41ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν αναμενόμενο, ο ρυθμός έπεσε δίχως να συμβεί κάτι ιδιαίτερο ενώ Σίμος και Πογιάτος προχώρησαν σε πολλές αλλαγές χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες τους.

Συμπερασματικά αυτό που προκύπτει από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι η εξαιρετική εικόνα των Βούρου, Σελίμοβιτς που δείχνουν πως σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά δίνουν στο κέντρο της άμυνας του ΟΦΗ ποιότητα αλλά και μεγάλη διαφορά στο αμυντικό κομμάτι.

Για ένα 20λεπτο ο ΟΦΗ έβγαλε καλές συνεργασίες μεσοεπιθετικά παρότι ο Ναμπί κατά πρώτον και ο Σακόρ κατά δεύτερον δεν βρέθηκαν στην καλύτερη μέρα τους ωστόσο έδειξε πως με τις ενέσεις ποιότητας που είναι στον… δρόμο έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook