Όλοι οι παίκτες πάνε Αθήνα – μέσα Νέιρα, Βάτερμαν!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με όλους τους παίκτες στην αποστολή αναχωρεί το απόγευμα ο ΟΦΗ για την Αθήνα ενόψει των φιλικών με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο.

Στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Χουάν Νέιρα που το πρωί της Τρίτης ακολούθησε μέρος της προπόνησης καθώς και ο Μπόι Βάτερμαν που μόλις χθες έκανε την πρώτη προπόνηση με τον ΟΦΗ. Όπως ήταν αναμενόμενο συμπεριελήφθησαν και οι Διαμαντής, Γκαργκαλατζίδης αφού είναι πανέτοιμοι καθώς ακολούθησαν όλη την προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ

Με τον Juan Neira να συμμετέχει σε μέρος του κανονικού προγράμματος ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (25/8) η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας, πριν την αναχώρησή της για την Αθήνα, ενόψει των δυο φιλικών αγώνων με Παναθηναϊκό (26/8) και Ατρόμητο (29/8).

Μέρος της προπόνησης ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ο Felipe Souza, ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων, άσκηση κατοχής σε μικρούς χώρους, τελικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο σήμερα (25/8) το απόγευμα, συμπεριλήφθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, εκτός από τον τραυματία, Κοσμά Τσιλιανίδη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook