Ο Περδίκης άνοιξε τον δεύτερο κύκλο αποχωρήσεων

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το ρόστερ που, τώρα, αριθμεί 26 ποδοσφαιριστές, εκείνοι που έρχονται και οι προσθαφαιρέσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί για τη νέα χρονιά.

26 ποδοσφαιριστές βρίσκονται αυτήν την στιγμή στο ρόστερ του ΟΦΗ και βέβαια αυτός ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Στους “26” δεν υπολογίζεται ο Μιγκέλ Μεγιάδο του οποίου η παραμονή είναι δεδομένη και θα προστεθεί στο υπάρχον ρόστερ μόλις ανακοινωθεί ενώ οι μεταγραφές του ΟΦΗ δεν έχουν ολοκληρωθεί. Ο ΟΦΗ κινείται για την απόκτηση τριών με τεσσάρων ποδοσφαιριστών ακόμα, κάτι βέβαια που θα εξαρτηθεί και από το αν θα υπάρξει αποχώρηση εκτός προγράμματος (π.χ. πώληση Σακόρ).

Κάτι που σημαίνει πως ο αριθμός θα ξεπεράσει τους 30 ενεργούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του ΟΦΗ ενώ υπενθυμίζουμε πως ο Γιάννης Σαμαράς στην τελευταία συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει είχε τονίσει πως στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα μικρό και ευέλικτο ρόστερ που μαζί με τους τερματοφύλακες να αριθμεί 25 με 26 παίκτες. Η αποδέσμευση του Μανώλη Περδίκη είναι εκείνη που ουσιαστικά ανοίγει την πόρτα για τις επόμενες αποχωρήσεις από το ρόστερ του ΟΦΗ ενώ μένει να φανεί αν θα υπάρξουν και παίκτες που δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Αθήνα για αγωνιστικούς λόγους, οπότε και μπορεί να ξεδιαλύνει κάπως το τοπίο. Ουσιαστικά, όπως είχαμε γράψει την προηγούμενη εβδομάδα η έλευση του Μπόι Βάτερμαν σπρώχνει προς την πόρτα της εξόδου τον Όσκαρ Γουάλι και μένει να φανεί αν ο Ισπανός θα αποχωρήσει από τον ΟΦΗ πηγαίνοντας σε άλλη ομάδα ή θα λυθεί το συμβόλαιο του αν και αυτό συναντάει κάποιες δυσκολίες καθώς έχει διάρκεια για άλλα δύο χρόνια ακόμα.

Είναι σίγουρο πάντως ότι ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να προχωρήσει με ρόστερ παικτών 30 plus ενώ το θέμα είναι και οικονομικό καθώς κάτι ανάλογο είχε γίνει και πέρυσι όταν δεν αποχώρησαν παίκτες που δεν υπολογίζονταν με αποτέλεσμα να υπάρχουν στην ομάδα ανενεργά συμβόλαια.

Αυτήν την στιγμή το ρόστερ του ΟΦΗ έχει ως εξής:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Όσκαρ Γουάλι
Δημήτρης Σωτηρίου
Βασίλης Σηφάκης
Μπόι Βάτερμαν

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Νίκος Βαφέας
Νίκος Μαρινάκης
Κώστας Γιαννούλης
Νίκος Κοροβέσης
Ραχμάν Ουές
Πραξιτέλης Βούρος
Βαχίντ Σελίμοβιτς
Αποστόλης Διαμαντής

ΜΕΣΟΙ
Βαγιέμπαχ Σακόρ
Χουάν Νέιρα
Αντίλ Ναμπί
Πασχάλης Στάικος
Ρικάρντο Βαζ
Θοδωρής Μίγγος
Γιώργος Σουρνάκης

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Κοσμάς Τσιλιανίδης
Ζοάο Φιγκεϊρέντο
Βαγγέλης Νοικοκυράκης
Φελίπε Φερρέϊρα
Αντριάν Σαρδινέρο
Φροίξος Γρίβας
Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook