Σειρά παίρνουν τα δύο δυνατά φιλικά με… άρωμα Σούπερ Λιγκ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Μια νίκη και μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμός του ΟΦΗ στο «Μαρκομιχελάκειο» Τουρνουά που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (22/8) στο γήπεδο Αρχανών, σε ματς 45 λεπτών έκαστο.

Στον πρώτο αγώνα, ο οποίος ήταν διάρκειας 45 λεπτών, ο ΟΦΗ επικράτησε με σκορ 4-0 επί της Αναγέννησης Ιεράπετρας. Στον δεύτερο φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Γιούχτα, ο οποίος επίσης είχε διάρκεια 45 λεπτών, δεν υπήρξε σκορ (0-0).

Ο ΟΦΗ  συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα για δύο δυνατά φιλικά με… άρωμα Σούπερ Λιγκ. Την Τετάρτη (26/8) θα αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (21:00) και το Σάββατο (29/8) με τον Ατρόμητο (19:00). 

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, αναφέρθηκε στην προετοιμασία μετά το Τουρνουά των Αρχανών:

“Το σημαντικό είναι ότι παραμένουμε υγιής, αν εξαιρέσουμε το μικρό πρόβλημα του Νέιρα. Δώσαμε δύο σαρανταπεντάλεπτα για να ξεφύγουμε από τις προπονήσεις. Είχαμε καλό ρυθμό και στα δύο ματς που δώσαμε.

Έχουμε ακόμα τρεις εβδομάδες προετοιμασίας, το κακό είναι ότι όλα γίνονται βιαστικά λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί και εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα και μετά για το Γιουρόπα Λιγκ”.

Στα μεταγραφικά στην τελική ευθεία  βρίσκονται οι μεταγραφές των Μπόι Βάτερμαν και Απόστολου Διαμαντή, αφού αμφότεροι βρίσκονται στο Ηράκλειο και αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτησή τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook