To πρώτο μπαράζ σήμερα στα “Πηγάδια”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η προτελευταία ομάδας της Super League 1, Ξάνθη, με την δεύτερη της Super League 2, Απόλλων Σμύρνης διεκδικούν μία θέση στη μεγάλη κατηγορία. Σέντρα στις 20.00.

Ο πρώτος αγώνας μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και στον Απόλλωνα Σμύρνης μεταδίδεται απευθείας, από τη συχνότητα της ΕΡΤ Sports, το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020, στις 20:00.

Στην κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση μεταξύ της προτελευταίας ομάδας της Super League 1 με τη δεύτερη της Super League 2, Ξάνθη και Απόλλων Σμύρνης διεκδικούν μία θέση στη μεγάλη κατηγορία. Η Ξάνθη επιδιώκει να παραμείνει στη Super League 1, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης να επιστρέψει σε αυτήν, έπειτα από έναν χρόνο απουσίας.

Για τους γηπεδούχους αποστολή δεν ανακοινώθηκε, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ποδοσφαιριστές που είχαν παραχωρηθεί δανεικοί, όπως οι Οκάν και Πολέτο.

Για τους φιλοξενούμενους εκτός αποστολής έμεινε ο Διαμαντής Χουχούμης, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ο τραυματίας Χουάντερσον, αλλά και οι Χουάν Αλμπέρτο Λαρέα και Χαβιέρ Ιριτιέρ, που δεν κατάφεραν να γυρίσουν εγκαίρως από την Αργεντινή. Η αποστολή: Αναγνωστόπουλος, Ρώσση, Καραγκούνης, Λαγός, Βιτλής, Πατράλης, Ιωαννίδης, Τσαμπούρης, Βάρκας, Χριστόπουλος, Μπλάζιτς, Μπεντινέλι, Κολ, Στάγκος, Ρόδης.

Την αναμέτρηση στα Πηγάδια, θα διευθύνει ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook