Aνεπίσημα αποκαλυπτήρια του ΟΦΗ για την φετινή σεζόν

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στο «Μαρκομιχελάκειο» Τουρνουά (live, GENTIKOULE) στις Αρχάνες σε ματς 45λεπτης έκαστο με την Αναγέννηση Ιεράπετρας (18,00) και τον διοργανωτή Γιούχτα (19.00) η πρώτη ανεπίσημη… γεύση του ΟΦΗ για την φετινή σεζόν.

Στην αποστολή για το “Μαρκομιχελάκειο” τουρνουά, που θα διεξαχθεί σήμερα (live, GENTIKOULE) στις Αρχάνες, συμπεριλήφθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ εκτός από τους τραυματίες Φερέϊρα, Νέϊρα, Σωτηρίου, Τσιλιανίδη και τον νεοαποκτηθέντα Γκαργκαλατζίδη.

Το «Μαρκομιχελάκειο» Τουρνουά στις Αρχάνες γίνεται προς τιμήν του ευεργέτη του Γιούχτα, του Αρχανιώτη γιατρού Μιχαήλ Μαρκομιχελάκη του Ιωάννη.

Το πρόγραμμα του Τουρνουά (αγώνες 45 λεπτών) είναι:
17:00: Γιούχτας-Αναγέννηση Ιεράπετρας
18:00: ΠΑΕ ΟΦΗ-Αναγέννηση Ιεράπετρας
19:00: Γιούχτας-ΠΑΕ ΟΦΗ

Η διοργάνωση θα γίνει σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την προστασία από τον COVID-19 και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, καθώς δεν επιτρέπεται η παρουσία θεατών. 

Εντωμεταξύ, την Παρασκευή το απόγευμα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης. Ο Βαζ προπονήθηκε κανονικά.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ο Νέϊρα, ενώ σε μέρος της προπόνησης συμμετείχαν ο Φερέϊρα και ο Σωτηρίου. Ο Τσιλιανίδης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Στα μεταγραφικά, στο τελευταίο μέρος της έχει μπει η μεταγραφή του Μπόι Βάτερμαν στον ΟΦΗ, αφού ο 36χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται στο Ηράκλειο.

Σήμερα αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΟΦΗ και θα ανακοινωθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook