Ημερολόγιο ΒΑΚ | 3η μέρα: Το “μην σκοτωθούμε” του Σίμου και ο “Πέρι” για το Var: “Κάθε επαφή είναι πέναλτι”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule βρέθηκε στην προπόνηση του ΟΦΗ και κατέγραψε τα πάντα.

Όσο περνούν οι μέρες, ανεβαίνει ακόμα περισσότερο και η ένταση στο “Βαρδινογιάννειο”. Η προπόνηση της Τετάρτης σε σχέση με τις δύο προηγούμενες είχε ακόμα μεγαλύτερη ένταση και βέβαια αυτό είναι φυσιολογικό αφού το Σάββατο ξεκινούν τα φιλικά παιχνίδια και ο Σίμος με τους συνεργάτες του ξεκινούν να μπαίνουν ακόμα περισσότερο στο κομμάτι της τακτικής καθώς μετά τον Γιούχτα και την Αναγέννηση Ιεράπετρας που θα αποτελέσουν ένα ξεμούδιασμα, ακολουθούν εκείνα με Παναθηναϊκό, Ατρόμητο.

Η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε τα πάντα αλλά το στοιχείο που κυριάρχησε ήταν η ένταση που έβγαζαν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο. Στην κυριολεξία έπεφταν κορμιά από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που πήγαιναν πάνω στην μπάλα με δύναμη δείχνοντας περίσσιο πάθος. Μάλιστα η ένταση που έβγαζαν οι παίκτες ήταν τόσο μεγάλη που σε κάποια στιγμή παρενέβη ο Σίμος και χαμογελώντας τους είπε “λίγο προσοχή, μην σκοτωθούμε μεταξύ μας”.

Για αρκετά μεγάλο μέρος της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ δούλεψαν πάνω στις στημένες φάσεις. Με κύριους εκτελεστές των στημένων τους Ναμπί, Βαζ και δημιουργώντας κάποιες “κομπίνες” είναι φανερό, πως με την μπάλα να πηγαίνει μέσα στην περιοχή, ο ΟΦΗ με την παρουσία των Σελίμοβιτς, Βούρου έχει κερδίσει σε ύψος – κάτι που έλειπε πέρυσι σε μεγάλο βαθμό.

Μάλιστα δεν έλειψαν και κάποια… άτσαλα μαρκαρίσματα μέσα στην περιοχή με τον Περικλή Παπαπαναγή να κάνει παρατηρήσεις στους παίκτες του χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα το var και πέναλτι που δόθηκαν εις βάρος του ΟΦΗ. “Τώρα με το var κάθε επαφή μέσα στην περιοχή είναι πέναλτι. Προσέχετε γιατί πέρυσι δόθηκαν εις βάρος μας δύο πέναλτι” ήταν τα λόγια του συνεργάτη του Γιώργου Σίμου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook