“Ο Γρίβας έχει τα στοιχεία να κάνει καριέρα, κάθε παίκτης θα ήθελε να είναι στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκι Παπαβασιλείου μιλάει στο Gentikoule για τον Φροίξο Γρίβα τονίζοντας πως ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ μπορεί να αισθάνεται τυχερός που βρίσκεται στον σύλλογο λόγω του πρότζεκτ. 

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ ήταν ο άνθρωπος που εισηγήθηκε στην διοίκηση του Πανιωνίου, την περσινή σεζόν όταν και βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδας της Ν. Σμύρνης, να κάνει επαγγελματία τον Φροίξο Γρίβα. Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ συμμετείχε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Πανιωνίου δίχως να έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παπαβασιλείου να είναι ο άνθρωπος που έδωσε την δυνατότητα στον 20χρονο ποδοσφαιριστή να γίνει επαγγελματίας και έναν χρόνο μετά να πάρει μεταγραφή.

Από την Αίγυπτο όπου βρίσκεται καθώς ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Αιγύπτου, ο Νίκι Παπαβασιλείου μιλάει στο Gentikoule για τον Φροίξο Γρίβα τονίζοντας αρχικά πως “ο Γρίβας είναι ένας ποδοσφαιριστής που θεωρείται εξελίξιμος, έχει μεγάλα προσόντα αλλά θέλει βέβαια και δουλειά ακόμα. Εγώ εισηγήθηκα στην διοίκηση του Πανιωνίου να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο γιατί είναι ένα παιδί που θέλει σίγουρα δουλειά αλλά με την ηρεμία και την φιλοσοφία που χαρακτηρίζει τον ΟΦΗ, μπορεί να κάνει καριέρα στην ομάδα”.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ υπογραμμίζει πως “έχει ταχύτητα, καλό τελείωμα, διακρίνεται για την κίνηση του στον χώρο και πολύ καλό αριστερό πόδι. Του αρέσει να κινείται γύρω από την περιοχή και να ψάξει χώρο για να σουτάρει”.

Παράλληλα ο Νίκι Παπαβασιλείου στέκεται ιδιαίτερα στο γεγονός ότι ο Φροίξος Γρίβας βρίσκεται, τώρα, στον ΟΦΗ όπου η ομάδα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών υπογραμμίζοντας πως “κάθε παίκτης θα ήθελε να βρίσκεται σε μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ, ειδικά νέα παιδιά με φιλοδοξίες όπως είναι ο Φροίξος. Έχει ένα πρότζεκτ που είναι ιδιαίτερα σημαντικό και απαρτίζεται από ανθρώπους που ξέρουν από ποδόσφαιρο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook