Eτοιμάζεται να ξανά μπει σε ρυθμούς αγώνων

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ μετράει αντίστροφα για το πρώτο… ξεμούδιασμα, συνεχίζοντας την εντός των τειχών προετοιμασία του.

Η Κρητική ομάδα προπονείται καθημερινά ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν και ενώ πλησιάζει η ώρα που θα ξανά μπει σε ρυθμούς αγώνων.

Το Σάββατο 22 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στο «Μαρκομιχελάκειο» Στάδιο των Αρχανών το καθιερωμένο τουρνουά, όπου θα συμμετάσχει ο ΟΦΗ.

Πιο συγκεκριμένα θα παίξει με την Αναγέννηση Ιεράπετρας στις 18.00 και με τον διοργανωτή Γιούχτα στις 19:00 σε ματς 45λεπτης διάρκειας..

Στην συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα για δύο δυνατά φιλικά με… άρωμα Σούπερ Λιγκ. Στις 26/8 θα αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (21:00) και στις 29/8 με τον Ατρόμητο (19:00). Στις 5 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί και φιλικό με τον Εργοτέλη.

Εντωμεταξύ, με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε την Τρίτη (18/8) η προετοιμασία της Κρητικής ομάδας.

Ο Νέϊρα δεν συμμετείχε στην προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στο υποκνημίδιο και έκανε θεραπεία. Εκτός για λόγους ξεκούρασης έμεινε ο Φερέϊρα, ενώ οι Σωτηρίου και Τσιλιανίδης έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Σακόρ, Κοροβέσης και Περδίκης προπονήθηκαν κανονικά.

Για σήμερα, Τετάρτη (19/8), η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 18:30 και θα είναι ανοικτή μόνο για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook