Φράνκο Κριστάλντο: Όλη η αλήθεια για τον Αργεντινό και τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μεσάνυχτα Σαββάτου οι Αργεντινοί αποκάλυψαν ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον 24χρονο κεντρικό χαφ και το Gentikoule καταγράφει πως έχει το θέμα για τον ΟΦΗ.

Αρχικά η αλήθεια είναι πως το ρεπορτάζ της Ole προκάλεσε αρκετές απορίες. Ο λόγος είναι ξεκάθαρος και αυτονόητος: Ο Κριστάλντο αγωνίζεται σε μια θέση όπου ο ΟΦΗ όχι απλά είναι πλήρης αλλά κάτι παραπάνω: Η μεσαία γραμμή του ΟΦΗ είναι γεμάτη και μάλιστα σε κάθε επίπεδο. Δημιουργικά (Ναμπί, Νέιρα), ανασταλτικά (Μεγιάδο, Σακόρ, Στάικος) αλλά και σε… background με ματιές για το μέλλον όπως είναι οι Σουρνάκης, Μίγγος που πήραν τις ευκαιρίες τους κατά την διάρκεια των play offs.

Κατά συνέπεια το όνομα του 24χρονου Αργεντινού χαφ προκάλεσε μόνο απορίες και ερωτηματικά. Είχε βάση όμως το ρεπορτάζ της Ole; Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Gentikoule από την Αργεντινή, ναι αλλά όχι του… Σαββάτου.

Τι εννοούμε; Πράγματι, ο ΟΦΗ μάζεψε πληροφορίες για τον Φράνκο Κριστάλντο, έδειξε ένα πρώιμο ενδιαφέρον αλλά μέχρι εκεί. Δεν κατέθεσε ποτέ πρόταση στην Μπόκα Τζούνιορς για την απόκτηση του ενώ οι επαφές του club αρκέστηκαν μόνο σε ανταλλαγή μηνυμάτων με το γραφείο που εκπροσωπεί τον 24χρονο μέσο που τα τελευταία χρόνια έχει παραχωρηθεί δανεικός σε διάφορες ομάδες.

Άλλωστε η περίπτωση ενός κεντρικού χαφ όπως ο Κριστάλντο θα μπορούσε να είχε βάση μόνο αν αποχωρούσε κάποιος παίκτης που αγωνίζεται στην ίδια θέση. Όμως προσώρας τέτοιο θέμα δεν τίθεται από την στιγμή μάλιστα που η υπόθεση του Μεγιάδο είναι τελειωμένη και ο Αργεντινός θα συνεχίσει στον ΟΦΗ αφού όπως έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές η υπόθεση παραμονής του βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Παράλληλα, ένα άλλο θέμα που προκύπτει και το οποίο έχει την δική του σημασία είναι πως, αυτήν την στιγμή, ο ΟΦΗ έχει μόλις μια κενή θέση μη κοινοτικού ποδοσφαιριστή. Φερέιρα, Φιγκεϊρέντο, Νέιρα, Μεγιάδο είναι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που πιάνουν τις υπόλοιπες θέσεις και ενώ υπενθυμίζουμε πως στην ενδεκάδα επιτρέπονται πέντε, συνολικά, ποδοσφαιριστές που δεν έχουν κοινοτικό διαβατήριο.

Το ότι ο ΟΦΗ δεν προχωράει την υπόθεση του Κριστάλντο, αυτό υποδηλώνει και κάτι άλλο. Πως ενδεχομένως έχει βρεθεί ποδοσφαιριστής που δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο στην κατοχή του και το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής από την ομάδα.

Κάνοντας τον επίλογο, θέμα Κριστάλντο και το δημοσίευμα της Ole απλά ήταν πίσω σε σχέση με τις εξελίξεις που έχουν σημειωθεί μεταξύ των δύο πλευρών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook