Ημερολόγιο ΒΑΚ | 1η μέρα: Το μπόι του Σελίμοβιτς που εντυπωσιάζει και 30 βαθμοί στις 9.00 το πρωί!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule βρέθηκε στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας και κατέγραψε τα πάντα.

Το φετινό καλοκαίρι είναι παράξενο από κάθε πλευρά. Η πανδημία του κορονοϊού επηρέασε τους πάντες και βέβαια δεν μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο και το ίδιο το ποδόσφαιρο. Ο ΟΦΗ για πρώτη φορά, μετά από 8 χρόνια θα πραγματοποιήσει στο ΒΑΚ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Άλλωστε από την στιγμή που οι ελληνικές ομάδες παρέμειναν εντός συνόρων ο ΟΦΗ διαθέτοντας ένα πληρέστατο αθλητικό κέντρο δεν είχε κανέναν λόγο να φύγει από την βάση του.

Η προπόνηση της Δευτέρας ξεκίνησε στις 8.00 το πρωί, οι παίκτες βέβαια ήταν στο “Βαρδινογιάννειο” αρκετά νωρίτερα.

Παρότι ήταν πολύ νωρίς, κάποια στιγμή η θερμοκρασία στις 9.10 έδειξε ότι ήταν 29 βαθμοί! Είπαμε, η Κρήτη αυτήν την εποχή δεν προσφέρεται για χαμηλές θερμοκρασίες. Στο “Βαρδινογιάννειο” η ζέστη που επικρατούσε ήταν αρκετή με αποτέλεσμα οι παίκτες να χρειαστεί να δροσίζονται κάθε λίγο και λιγάκι.

Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε σε καμία περίπτωση τον Γιώργο Σίμο να διατηρήσει υψηλή ένταση στην προπόνηση! Ο τεχνικός του ΟΦΗ, λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, είπε στους παίκτες του “θέλω ακόμα μεγαλύτερη ένταση, έχουμε 15 λεπτά ακόμα και θέλω να δουλέψουμε στο φουλ”!

Τα σωματικά προσόντα του Βαχίντ Σελίμοβιτς, ο στόπερ από το Λουξεμβούργο δείχνει θηριώδης μέσα στον αγωνιστικό χώρο ενώ σε κάποια φάση έκανε, άθελα του, ένα πολύ δυνατό τάκλιν πάνω στον Βαζ που σωριάστηκε στο χορτάρι. Ο Σελίμοβιτς σηκώθηκε αμέσως και έδωσε το χέρι στον Πορτογάλο που ανταπέδωσε το φιλικό χτύπημα του συμπαίκτη του.

Η προπόνηση είχε φουλ… μπάλα με την συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών, ακόμα και των τερματοφυλάκων του ΟΦΗ. Άλλωστε το βασικό στοιχείο του τρόπου παιχνιδιού του ΟΦΗ είναι η επαφή με την μπάλα και η καλή κυκλοφορία της. Ο Σίμος χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες με την συμμετοχή και του Φερέιρα. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να βγάζει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης αλλά δείχνει, κάτι απολύτως αναμενόμενο, πως του λείπει η ένταση από το παιχνίδι – απόρροια του τραυματισμού του που είχε ως αποτέλεσμα και την αποχή του από τις προπονήσεις των προηγούμενων μηνών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook