Σημαντική χρονιά για πολλούς λόγους…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ μπαίνει σε μια δύσκολη χρονιά, ωστόσο καλείται να βγει νικητής και να αποδείξει πως φέτος ήταν η αρχή της αντεπίθεσης.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την τρομερή χρονιά που έκανε φέτος ο ΟΦΗ, αφού αν αναλογιστεί κανείς σε τι θέση βρισκόταν η ομάδα στην χρονιά των μπαράζ θα καταλάβει τις αλλαγές και το “restart”.

Ωστόσο φέτος η ομάδα του Γιώργου Σίμου έχει μια μεγάλη πρόκληση μπροστά της και πρέπει να την βγάλει με απόλυτη επιτυχία. Ο ΟΦΗ μπαίνει στην “μάχη” της Ευρώπης διψασμένος για την διάκριση, αφού απουσίαζε από τα σαλόνια της Ευρώπης σχεδόν 20 χρόνια. Εκτός όμως το Γιουρόπα Λιγκ, είναι και το πρωτάθλημα. Φέτος η χρονιά θα είναι ακόμα δυσκολότερη, αφού όλες οι ομάδες που θα μπουν πλέι οφ θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στην Ευρώπη.

Αυτό αυτόματα δίνει κίνητρο στην ομάδα να παλέψει να μπει αρχικά στην πρώτη εξάδα και εφόσον υπάρξουν και πάλι τα πλέι οφ (δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πως θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα) και στην συνέχεια να καθιερωθεί στην πρώτη πεντάδα για να εξασφαλίσει ξανά εισιτήριο.

Βέβαια υπάρχει και το κύπελλο. Εκεί ο Γιώργος Σίμος στις δηλώσεις του στην “πρώτη” ότι είναι ένας στόχος για να προχωρήσει η ομάδα περισσότερο από φέτος που έφτασε στους “16”.

Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του μια σημαντική λοιπόν χρονιά και καλούνται άπαντες να φανούν έτοιμοι για να πετύχουν και να αποδείξουν πως η ομάδα είναι και πάλι έτοιμη για μεγάλες στιγμές!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook