Η αθλητική… Ελλάδα την εποχή του Κορονοϊού

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει “πρωτάθλημα” στην Ευρώπη χωρίς κρούσμα κορωνοϊού, μη εξαιρουμένης της Ελλάδας, η κατάσταση μοιάζει ελεγχόμενη. Όμως υπάρχουν κάποιες κοινές διαπιστώσεις σε ότι αφορά αυτό το θέμα.

Η πρώτη είναι ότι λίγοι δημοσιοποιούν ότι έχουν κορωνοϊό σε περίπτωση που διαγνωστούν θετικοί, ενώ και οι ίδιες οι ομάδες στην πλειοψηφία τους, κινούνται προς αυτή τη κατεύθυνση, χωρίς να μιλάνε συγκεκριμένα αν ένα κρούσμα αφορά αθλητή ή κάποιο μέλος από το τεχνικό τιμ.

Η δεύτερη διαπίστωση είναι ότι όσοι έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό, είναι στην πλειοψηφία τους ασυμπτωματικοί ενώ η τρίτη διαπίστωση είναι ότι ο αθλητισμός εδώ και τόσους μήνες δεν μετρά κανένα θάνατο αθλητή σε κανένα άθλημα σε όλη την Ευρώπη.

Στην Ελλάδα έχουν διαπιστωθεί δυο κρούσματα στον Ολυμπιακό και αφορούν σε Διοικητικούς παράγοντες.

Στο ποδόσφαιρο από κορωνοϊό προσβλήθηκε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ αυτές τις μέρες, την δική του μάχη δίνει ο επίτιμος πρόεδρος του Πειραϊκού συλλόγου, Σάββας Θεοδωρίδης

Κρούσματα κορωνοϊού όμως διαπιστώθηκαν και στον δεύτερο της βαθμολογίας του ποδοσφαίρου, τον ΠΑΟΚ, εκ των οποίων μόνο το ένα έχει γίνει γνωστό και αφορά τον επιθετικό του δικεφάλου Μίροσλαβ Στοχ. Δύο κρούσματα διαπιστώθηκαν και στον Παναιτωλικό.

Πηγή: soccerplus.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook