ΟΦΗ… 2023: Από τώρα ξεκίνησε το “χτίσιμο” της ομάδας της επόμενης 3ετίας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ομάδα με πλάνο για την επόμενη, τουλάχιστον, τριετία ξεκίνησε να χτίζει ο ΟΦΗ και αποδεικνύεται από τις κινήσεις που έχουν γίνει και που θα κορυφωθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Το Gentikoule αναλύει.

Η εβδομάδα ξεκίνησε με τον Σωτηρίου, ακολούθησε ο Κοροβέσης με τον Βαγγέλη Νοικοκυράκη και τον Μαρινάκη και έφτασε στο κλείσιμο της με την διετή επέκταση του συμβολαίου του Κοσμά Τσιλιανίδη.

Για την χθεσινή κίνηση με τον “Τσιλια” αναλύσαμε χθες γιατί έχει πολύ μεγάλη σημασία καθώς σημειώθηκε σε μια εποχή που ήταν τραυματίας και δείχνει την φιλοσοφία της ομάδας απέναντι στους παίκτες της και κυρίως σε αυτούς που έχουν προσφέρει και έχουν τις δυνατότητες να προσφέρουν και στο μέλλον.

Ήδη ο ΟΦΗ έχει δέσει μέχρι το καλοκαίρι του 2023 τους Τσιλιανίδη, Σωτηρίου, Μαρινάκη, και Νοικοκυράκη και μέχρι το 2022 τους Κοροβέση, Φιγκεϊρέντο, Γουάλι, Δεληγιαννίδη. Στόχος είναι ο ΟΦΗ να δημιουργήσει ένα κορμό μαζί με τις μεταγραφές που θα γίνουν φέτος ώστε να μην χρειάζεται κάθε χρόνο να κάνει πολλές προσθετικές κινήσεις.

Είναι πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα να ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες που το συμβόλαιο τους τελειώνει το καλοκαίρι του 2021 και τους οποίους ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να κρατήσει για ένα ή δυο ακόμα χρόνια στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook