Η αποκάλυψη του φετινού ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ζοάο Φιγκειρέντο ήρθε στον ΟΦΗ ως άγνωστος και με την προϋπόθεση, ότι θα δίνει ανάσες στον Δημήτρη Μάνο, ωστόσο όλα αυτά άλλαξαν και πλέον ο Βραζιλιάνος είναι ο πολυτιμότερος παίκτης.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήρθε από το πρωτάθλημα της Λιθουανίας και αρκετοί πίστεψαν ότι θα είναι ο δεύτερος επιθετικός της ομάδας πίσω από τον Μάνο.

Μπορεί όντως η χρονιά να ξεκίνησε έτσι με τον Έλληνα επιθετικό να κάνει τρομερά παιχνίδια, ωστόσο από την 4η αγωνιστική και μετά τον τραυματισμό του, ο Φιγκειρέντο ανέλαβε δράση “άρπαξε” την ευκαιρία και τώρα έχοντας τελειώσει το πρωτάθλημα μπορούμε να πούμε πως ήταν από τις αποκαλύψεις του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο “Φίγκε” ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, πέτυχε κρίσιμα γκολ μέσα στο πρωτάθλημα και παρότι στα πλέι οφ δεν του βγήκαν κάποια πράγματα κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ήταν από τις καλύτερες μεταγραφές του ΟΦΗ το φετινό καλοκαίρι.

Άπαντες θέλουν να δουν τον Βραζιλιάνο έτσι και ακόμα καλύτερο τη νέα χρονιά που θα βρει την ομάδα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και φυσικά σε ένα πιο απαιτητικό πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook