Η… “δεξαμενή” του Φαν’τ Σχιπ και οι τέσσερις παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο Ολλανδός τεχνικός της Εθνικής ομάδας παρακολούθησε όσα περισσότερα παιχνίδια του Πρωταθλήματος μπόρεσε και έχει ανανεώσει τη λίστα με τους παίκτες που θα μπορούσε να καλέσει στη “γαλανόλευκη”, που θα έχει… άρωμα ΟΦΗ.

Το novasports.gr αναφέρει: 

Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας Τζον Φαν’τ Σχιπ παρακολούθησε πολλά παιχνίδια της Superleague όλων των ομάδων και έχει δημιουργήσει ιδία άποψη για τους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος τους οποίους θα μπορούσε να έχει στη “δεξαμενή” από την οποία μπορεί να αντλεί ποδοσφαιριστές για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Τον Σεπτέμβριο η “γαλανόλευκη” ρίχνεται στη “μάχη” του Nations League και άπαντες έχουν αντιληφθεί πλέον τη σημασία της διοργάνωσης ώστε να μην υποτιμηθεί όπως η προηγούμενη. Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες που κάλεσε στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια που ήταν στον πάγκο της Ελλάδας. Ωστόσο έχει “χτενίσει” τα ελληνικά γήπεδα για να ξέρει που μπορεί να βασιστεί. 

Έτσι, στη “δεξαμενή” του πλέον βρίσκονται κι άλλοι παίκτες που δεν έχουν κάνει διεθνή συμμετοχή και ενδεχομένως θα μπορούσαν να κληθούν κάποια στιγμή.

Παραθέτουμε τη σχετική λίστα με παίκτες που δεν έχουν κληθεί ποτέ μέχρι σήμερα στην Εθνική ομάδα και δεν αποκλείεται να πάρουν την ευκαιρία τους την επόμενη σεζόν:

AEK: Αλμπάνης, Σβάρνας
ΑΕΛ: Μπέρτος
Ατρόμητος: Γούτας, Χαρίσης, Ανδρούτσος, Κιβρακίδης, Μανούσος
Λαμία: Βασιλόγιαννης
ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Τσιλιανίδης, Στάικος
Παναθηναϊκός: Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης, Αλεξανδρόπουλος, Πούγγουρας
ΠΑΟΚ: Μιχαϊλίδης, Τζόλης

Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές έχουν κινήσει το ενδιαφέρον του Ολλανδού τεχνικού, αν και έχει ρωτήσει για πολλούς περισσότερους που έχει δει.

Τσιλιανίδης, Χατζηγιοβάνης και Πούγγουρας θα ήταν μάλιστα στην αποστολή για την Αμερική και τα φιλικά που θα έδινε εκεί η Εθνική ομάδα αλλά ματαιώθηκε ελέω κορωνοϊού. 

Πάντως η αποστολή για τα δύο πρώτα ματς του Σεπτεμβρίου δεν αναμένεται να έχει πολύ μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τις τελευταίες κλήσεις που είχε κάνει τον Νοέμβριο ο “εκλέκτορας” της Εθνικής ομάδας.

Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Κούτρης, Σταφυλίδης, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βασιλειάδης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας.

Σίγουρα στην αποστολή θέση διεκδικεί ο Διούδης ενώ σίγουρα θα πάρει ένα ακόμα δεξί μπακ μαζί με τον Μπακάκη. 

Δεν είναι σίγουρο ότι στην αποστολή θα είναι οι Κούτρης, Χατζηδιάκος και Γαλανόπουλος λόγω των τραυματισμών που είχαν και της μεγάλης αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους, ενώ δεν αποκείεται να γίνουν και κάποιες ακόμα αλλαγές”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook