Τα λόγια του Σαμαρά για το ιδανικό ρόστερ στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιάννης Σαμαράς και οι άνθρωποι του ΟΦΗ θέλουν το μικρό ρόστερ στην ομάδα, αφού έτσι βρίσκει πιο εύκολα το ρυθμό της η ομάδα μέσα στην χρονιά.

Όπως ανέφερε ο Διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ένα μικρό ρόστερ με 18-20 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και με παιδιά που έχουν προοπτική είναι ιδανικό για μια ομάδα, αφού έτσι μέσα στην χρονιά όλοι έχουν ρόλο και μπορούν να φορμαριστούν και να δείξουν μια καλή εικόνα και να πετύχουν το στόχο.

Συγκεκριμένα τόνισε: “Γενικά είμαστε φαν του μικρού ρόστερ. Πρέπει να έχεις 18-20 ποιοτικούς παίκτες και μετά να έχουμε παιδιά με προοπτική για να μπορούμε να δουλεύουμε και στην προπόνηση. Όταν έχουμε 45 παίκτες δεν βγαίνουν τα νούμερα, δεν μπορεί η ομάδα και δεν υπάρχει σωστός σχεδιασμός. Πρέπει να έχουμε 17-18 παίκτες και να φτιάχνουμε το πρόγραμμα μας μέσα στην χρονιά. Θέλουμε μικρό και ποιοτικό αριθμό στο ρόστερ μαζί με παιδιά προοπτικής. Γι αυτό είχαμε και αυτό το αποτέλεσμα. Η ομάδα βρίσκει ρυθμό γιατί παίζουν όλοι παιχνίδια. Η διαχείριση ήταν πολύ καλή, όλοι βρήκαν το ρόλο τους μέσα στην ομάδα, όλοι δούλεψαν για την ομάδα και αυτό έχει να κάνει με τον Γιώργο Σίμο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook