ΟΦΗ: Τα δεδομένα για τις πωλήσεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Σαμαράς αποκάλυψε το ενδιαφέρον που υπάρχει μέχρι τώρα, ανεπίσημα, για ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και το Gentikoule καταγράφει τα δεδομένα. Ο Σακόρ που είναι στην “βιτρίνα” και η είσοδος του ονόματος του club στις ευρωπαϊκές αγορές.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής, δίωρης συνέντευξης τύπου του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ, είπε πολλά και ενδιαφέροντα. Ένα εξ’ αυτών που κινεί την προσοχή όλων είναι η απάντηση που έδωσε, μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε, για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Οι υποθέσεις πωλήσεων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ είναι μια υπόθεση που χαρακτηρίζεται απρόβλεπτη. Ο Γιάννης Σαμαράς τόνισε πως ανεπισήμως έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για παίκτες της ομάδας τονίζοντας παράλληλα πως επίσημα δεν έχει φτάσει πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Αυτήν την στιγμή και με τα δεδομένα που έχουν παρουσιαστεί (π.χ. τραυματισμός Τσιλιανίδη) ο παίκτης που βρίσκεται στην “βιτρίνα” είναι ο Βαγιέμπαχ Σακόρ. Ο Νορβηγός, όπως είχαμε γράψει και τον περασμένο Γενάρη, είχε αρχίσει να προσελκύει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων με τον τραυματισμό του στο πρόσωπο να τον “φρενάρει” και να τα πηγαίνει όλα πίσω. Θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο πως αν δεν είχε τραυματιστεί (και παράλληλα δεν είχε προκύψει η πανδημία) τα δεδομένα για το Νορβηγό μέσο θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Όμως, ακόμα και τώρα ο Σακόρ βρίσκεται στην “βιτρίνα” και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετικά προσόντα, πλούσιο βιογραφικό παρά το νεαρό της ηλικίας του ενώ ανεπίσημα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός – όπως αποκάλυψε ο Νίκος Μαρκάκης στον Athletic Radio 104,2.

Άλλωστε έχουμε επισημάνει ξανά πως με το συμβόλαιο του Σακόρ να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, ο ΟΦΗ έχει δύο δρόμους να ακολουθήσει: Είτε να προχωρήσει φέτος στην επέκταση του ώστε ο Νορβηγός να μην έχει δικαίωμα να υπογράψει, ως ελεύθερος, από την 1η Ιανουαρίου 2021 είτε να πουληθεί.

Η διαδικασία των πωλήσεων είναι πολύ σημαντική για το club και όχι μόνο για οικονομικούς λόγους. Μια πώληση θα δώσει άλλο πρεστίζ στο club και παράλληλα θα προσφέρει στον σύλλογο την δυνατότητα να κάνει ξανά άνοιγμα στις ευρωπαϊκές αγορές. Να ακουστεί ξανά το όνομα του ΟΦΗ στην Ευρώπη και στην μανατζερική πιάτσα όταν έφευγαν από το Ηράκλειο παίκτες έχοντας ως προορισμό κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και μεγάλα clubs (Κουνενάκης, Αναστασίου / Άντερλεχτ, Μαχλάς, Χανιωτάκης, Ντιάρα / Φίτεσε).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook