Όλα ανοικτά για την παραμονή του Σεμέντο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το γεγονός ότι το όνομα του 26χρονου εξτρέμ δεν βρίσκεται στην ανακοίνωση του ΟΦΗ αποδεικνύει ότι παραμένει ανοικτή η υπόθεση παραμονής του στην ομάδα.

Το όνομα του Λισάντρο Σεμέντο δεν βρίσκεται μέσα στην ανακοίνωση των παικτών που αποχώρησαν από τον ΟΦΗ, σε αντίθεση είναι μέσα εκείνο του Μάνου, και αυτό δείχνει ότι παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του στον ΟΦΗ. Είναι γεγονός ότι ο 26χρονος εξτρέμ είχε μια χρονιά με τα πάνω και τα κάτω. Από τον καταπληκτικό πρώτο γύρο που είχε ως αποτέλεσμα να τον ψηφίσουν οι παίκτες των υπολοίπων ομάδων ως mvp του πρωταθλήματος, στον πολύ κακό δεύτερο που είχε ως απολογισμό ένα γκολ – αυτό κόντρα στην Λαμία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πράγματι στον ΟΦΗ προσπαθούν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας και την επόμενη σεζόν δίχως να μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν αυτό θα γίνει ή όχι. Πάντως αυτήν την στιγμή που μιλάμε όλα είναι ανοικτά και στον ΟΦΗ επιθυμούν την παραμονή του Σεμέντο και την επόμενη σεζόν πιστεύοντας στις δυνατότητες του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook