Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε την ατομική κριτική κάθε παίκτη του ΟΦΗ στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Γουάλι
Έχει ξεκάθαρη ευθύνη στο 2-2 όταν η μπάλα φεύγει από τα χέρια του και ο Μακέντα σκοράρει σε κενή εστία.

Δεληγιαννίδης
Έχει πολύ καλές στιγμές επιθετικά όπου απείλησε αλλά και καίριες παρεμβάσεις αμυντικά. Ωστόσο, έχει ευθύνη στο 3-2 όταν ξεχνάει τον Χατζηγιοβάννη, δεν ακολουθεί την φάση και ο ΟΦΗ δέχεται το γκολ από το δικό του πεδίο δράσης.

Γιαννούλης
Προσπάθησε να βγάλει σωστά την μπάλα από την άμυνα, επιθετικά είχε μια καλή ευκαιρία στο πρώτο 10λεπτο. Αμυντικά στο δικό του πεδίο δράσης δεν είχε πολύ δουλειά.

Ζοάο Βίκτορ
Μπήκε στην 11αδα την τελευταία στιγμή λόγω του τραυματισμού του Κουτρουμπή. Δεν ήταν καλός μετά από παιχνίδια με πολλά ατομικά λάθη.

Μπράουν
Πέρασε απαρατήρητος τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά όπου δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

Νέιρα
Έχει ευθύνη στο πρώτο γκολ όταν ο Κουρμπέλης βγήκε πρώτος στην μπάλα με αποτέλεσμα να χαθεί η επίθεση και να γίνει το 1-0. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες και δημιουργικά προσπάθησε αρκετά με καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Στάικος
Έτρεξε αρκετά και φάνηκε πως έμεινε από δυνάμεις στο τελευταίο δεκάλεπτο, κάτι αναμενόμενο αφού ήταν από τους ελάχιστους που έπαιξαν τόσο πολύ στα play offs.

Νοικοκυράκης
Ήταν ιδιαίτερα κινητικός στο πρώτο ημίχρονο, πήρε αρκετές πρωτοβουλίες, χάθηκε στο δεύτερο όταν κλήθηκε να παίξει πάνω στην γραμμή.

Ναμπί
Δεν τράβηκε παρότι ήταν ορεξάτος και με διάθεση. Κράτησε την μπάλα, για ακόμα ένα ματς, πολύ περισσότερο από όσο χρειάστηκε.

Βαζ
Από τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος πήρε πρωτοβουλίες, πέτυχε ένα ωραίο γκολ και ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις.

Φιγκεϊρέντο
Τρομερός αλλά και μοιραίος. Πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ, έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού αλλά γίνεται μοιραίος παίκτης όταν χάνει το πέναλτι και μετά αστοχεί σε κενή εστία.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Βαφέας
Έδειξε καλύτερο πρόσωπο από τον Βραζιλιάνο και με την είσοδο του σταθεροποιήθηκε η αμυντική γραμμή.

Κοροβέσης
Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας στην θέση του δίχως να μπορέσει να γίνει απειλητικός.

Μίγγος
Στο ντεμπούτο του έδειξε πως είναι παίκτης με τεχνική αλλά προφανώς δεν μπορεί να κριθεί.

Σουρνάκης
Πήρε χρόνο συμμετοχής για ακόμα ένα παιχνίδι, καλός με την μπάλα στα πόδια και θρασύς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook