Η υπέροχη κίνηση του ΟΦΗ: Οι παίκτες του αγόρασαν μια κούνια για το Κέντρο Περίθαλψης Παιδιών στην Πόμπια

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό διαπίστωσε μέσα σε λιγότερες από 12 ώρες τι σημαίνει fair play και πόσο υπερήφανος πρέπει να νιώθει ο οπαδός του ΟΦΗ.

Το πρωί της Παρασκευής, αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της ομάδας αποτελούμενη από τους Ανέστη Νάστο, Βαγγέλη Νοικοκυράκη και Γιώργο Σουρνάκη, βρέθηκαν στο Κέντρο Περίθαλψης Παιδιών Πόμπιας και κάλυψαν το ποσό που απαιτείται για την αγορά μιας κούνιας εξωτερικού χώρου, η οποία θα αποτελέσει έναν επιπλέον λόγο για να ψυχαγωγηθούν και να χαμογελάσουν τα παιδιά που φιλοξενούνται στην περιοχή της Μεσσαράς.

“Το να δίνεις χαρά αποτελεί έτσι κι αλλιώς ένα υπέροχο συναίσθημα. Το να δίνεις χαρά σε μικρά παιδιά αποτελεί τη μέγιστη ικανοποίηση. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι τους χαρακτηρίζουν έννοιες που ξεπερνούν τα στενά όρια του αθλητισμού. Ο σεβασμός και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο” αναφέρει η ανάρτηση του ΟΦΗ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το να δίνεις χαρά αποτελεί έτσι κι αλλιώς ένα υπέροχο συναίσθημα. Το να δίνεις χαρά σε μικρά παιδιά αποτελεί τη μέγιστη ικανοποίηση. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι τους χαρακτηρίζουν έννοιες που ξεπερνούν τα στενά όρια του αθλητισμού. Ο σεβασμός και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Το πρωί της Παρασκευής, αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, αποτελούμενη από τους Ανέστη Νάστο, Βαγγέλη Νοικοκυράκη και Γιώργο Σουρνάκη, βρέθηκαν στο Κέντρο Περίθαλψης Παιδιών Πόμπιας και κάλυψαν το ποσό που απαιτείται για την αγορά μιας κούνιας εξωτερικού χώρου, η οποία θα αποτελέσει έναν επιπλέον λόγο για να ψυχαγωγηθούν και να χαμογελάσουν τα παιδιά που φιλοξενούνται στην περιοχή της Μεσσαράς.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc) στις

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook