Και τώρα Παναθηναϊκός!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ άφησε πίσω του την ήττα από τον Ολυμπιακό και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Μάλιστα ο Γιώργος Σίμος έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να πάρουν τις κατάλληλες ανάσες για το ματς της Κυριακής.

Η  ενημέρωση του ΟΦΗ

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (16/7) άρχισε η προετοιμασία της ομάδας μας για το εκτός έδρας ματς της 10ης αγωνιστικής των play offs, με τον Παναθηναϊκό (19/7, 20:00).

Ο Δημήτρης Σωτηρίου δεν προπονήθηκε και αύριο αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για μια ακόμα ημέρα ο Felipe Souza, ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έκαναν αποκατάσταση. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Αύριο, Παρασκευή (17/7), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (18/7) στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα της ίδιας ημέρας από το Ηράκλειο, με προορισμό την Αθήνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook