Pics | Tα play offs της Θύρας 4 και της… ταράτσας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα παιχνίδια στο Ηράκλειο ολοκληρώθηκαν και λόγω της πανδημίας του κορονοϊού θα μείνουν αξέχαστα τα πάρτι των οπαδών του ΟΦΗ από τις ταράτσες των Καμινίων. Και τι καλύτερο να τα θυμηθούμε από όλα τα εντός έδρας ματς του ΟΦΗ.

Τα παιδιά της Θύρας 4 θα μπορούσαν να είναι σε ΟΛΑ τα παιχνίδια του ΟΦΗ σε μια καφετέρια να τα βλέπουν με παγωμένο φρέντο εσπρέσο ή ακόμα και στους συνδέσμους. Δεν το έκαναν. Επέλεξαν να είναι δίπλα στην ομάδα, ακόμα και στις ταράτσες. Δεν επέλεξαν την εύκολη λύση αλλά την δύσκολη. Να υποστηρίξουν την ομάδα ακόμα και από τις ταράτσες. Η αναφορά του Σίμου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό για τον κόσμο δεν έγινε απλά για να… “χαιδέψει” αυτιά. Το έκανε γιατί το πίστευε. Δεν είναι τυχαίο πως η παρουσία του κόσμου στις ταράτσες έγινε viral σε οπαδικά φόρουμ από όλο τον πλανήτη με οπαδούς άλλων ομάδων να εκθειάζουν τον τρόπο στήριξης προς τον ΟΦΗ.

Ακόμα και χθες που το 0-2 έγινε νωρίς, οι οπαδοί του ΟΦΗ δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα, να στηρίξουν τους παίκτες με την φωνή τους, με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook