Ο ΟΦΗ ΕΚΡΥΨΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ στο 2-1: Άλλαξε 29 πάσες χωρίς να την ακουμπήσει ο ΠΑΟΚ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια μοναδική παράσταση παρουσίασαν οι παίκτες του ΟΦΗ που κόντρα στον ΠΑΟΚ πέτυχαν ένα από τα καλύτερα γκολ στην ιστορία του συλλόγου.

Το γκολ της χρονιάς πέτυχε ο ΟΦΗ στο παιχνίδι του Σαββάτου που έχει βαλθεί να τελειοποιήσει τις προηγούμενες επιδόσεις του κόντρα σε Άρη, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό σκοράροντας με τον ίδιο τρόπο και απίστευτη κυκλοφορία της μπάλας.

Ο τρόπος με τον οποίο ο Ζοάο Φιγκεϊρέντο έκανε το 2-1 αναδεικνύει τον τρόπο ποδοσφαίρου του ΟΦΗ που καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν έχει καταφέρει να επιδείξει ανάλογο στυλ παιχνιδιού. Με build up και συνεχή κατοχή της μπάλας, οι παίκτες του Γιώργου Σίμου, στην κυριολεξία εξαφάνισαν την μπάλα αφού την είχαν στην κατοχή τους για περίπου δύο λεπτά δίχως να την ακουμπήσει κανένας από τον ΠΑΟΚ.

Οι αριθμοί που προκύπτουν σοκάρουν καθώς η επίθεση του ΟΦΗ ξεκίνησε στο 40,50 και ολοκληρώθηκε στο 42,36 όταν και ο Φιγκεϊρέντο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Πασχαλάκη μετά την ασίστ του Κρίστοφερ Μπράουν. Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου, μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, άλλαξαν 29 πάσες (!!) με τους φιλοξενούμενους να κοιτάζουν αποσβολωμένοι και να μην μπορούν να παρέμβουν. Ένα γκολ που πραγματικά είναι από τα καλύτερα και πιο εντυπωσιακά στην ιστορία του ΟΦΗ, δείγμα του μοναδικού τρόπου παιχνιδιού της ομάδας αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει ο Γιώργος Σίμος με τους συνεργάτες του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook