Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε την ατομική κριτική κάθε παίκτη του ΟΦΗ στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Γουάλι
Σταθερός στις επεμβάσεις του και τις εξόδους του. Δεν έχει ευθύνη στα γκολ που δέχεται, στο πρώτο ημίχρονο ήταν μεγάλη η συνεισφορά του στην ανάπτυξη της μπάλας. Κάνει καταπληκτική επέμβαση στο σουτ του Λημνιού.

Κοροβέσης
Σπουδαίο ματς, κυρίως αμυντικά. Στο πρώτο ημίχρονο εξαφάνισε τον Λημνιό που έκανε μόνο την φάση του γκολ και δύο σουτ από τον άξονα. Δεύτερη ασίστ σε δύο ματς, στο δεύτερο ημίχρονο έριξε πολύ τρέξιμο και στάθηκε πολύ καλά αμυντικά με τις πλαγιοκοπήσεις του ΠΑΟΚ.

Μπράουν
Αμυντικά παίρνει υψηλό βαθμό αλλά επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο δεν βοήθησε καθόλου και δεν εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά του ΠΑΟΚ, έχει όμως την ασίστ στο γκολ του Φιγκεϊρέντο.

Γιαννούλης
Πραγματικός αρχηγός σε όλο το ματς. Στο 0-1 του ΠΑΟΚ δεν προλαβαίνει τον Λημνιό αλλά είναι αλάνθαστος στην συνέχεια του αγώνα.

Κουτρουμπής
Καταρχήν, επιθετικά έχει συμμετοχή και στα δύο γκολ αφού από τα δικά του πόδια ξεκινούν οι επιθέσεις. Αμυντικά έχει σβήσει τον Σφιντέρσκι και πάμε στην φάση της αποβολής. Οκ, δίνει το δικαίωμα στον Κουμπαράκη για να του δώσει την κίτρινη αλλά επίσης πρέπει να πούμε και την άλλη πλευρά του νομίσματος. Πως αν δεν είχαν πάει “καροτσάκι” τον διαιτητή οι παράγοντες του ΠΑΟΚ στο ημίχρονο, ενδεχομένως να μην έδινε και τέτοια ευαισθησία αφού τέτοιες αμυντικές αντιδράσεις δεν τιμωρούνται σχεδόν ποτέ με κίτρινη κάρτα.

Μαρινάκης
Του ταιριάζει η θέση γιατί και μπάλα ξέρει και καλός αμυντικός είναι. Βοήθησε πάρα πολύ στο build up με συνεχή ανεβάσματα ενώ είχε εξαιρετική συνεργασία με Κουτρουμπή, Γιαννούλη.

Μεγιάδο
Κάνει άψογο παιχνίδι ανασταλτικά. Βρίσκεται παντού και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έχει πάρει το σκαλπ του Ελ Καντουρί. Στο δεύτερο ημίχρονο κερδίζει την αποβολή του Εσίτι.

Στάικος
Πολλά τρεξίματα στο πρώτο ημίχρονο, παίζει αριστερά στον ρόμβο του Σίμου και βοηθάει αρκετά στο πρέσινγκ βγάζοντας την γλώσσα στους χαφ του ΠΑΟΚ.

Βαζ
Κάνει σπουδαίο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Είναι κινητικός, δημιουργεί προβλήματα στην μεσοαμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ ενώ χάνει μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει με το σουτ που πήγε στο δοκάρι. “Θυσιάστηκε” στο δεύτερο ημίχρονο μετά την αποβολή του Κουτρουμπή.

Νέιρα
Κάνει φανταστικό παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα. Πετυχαίνει καταπληκτικό γκολ και είναι ο mvp του αγώνα. Έχει πατήσει κάθε χιλιοστό του αγωνιστικού χώρου, κόβει, ράβει μέσα στο γήπεδο πραγματοποιώντας μια μοναδική εμφάνιση.

Φιγκεϊρέντο
Έφαγε και έριξε πολύ ξύλο. Έδωσε πολλές μάχες με Βαρέλα και Ίνγκασον και τελικά παίρνει την εκδίκηση του με το σεντερφορίσιο γκολ που πετυχαίνει.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Σακόρ
Μπήκε στο γήπεδο όταν ο ΟΦΗ δέχτηκε μεγάλη πίεση από τον ΠΑΟΚ. Μπήκε, κράτησε την μπάλα και βοήθησε αρκετά στο ανασταλτικό κομμάτι.

Μάνος
Μπήκε στο τέλος αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του ΠΑΟΚ.

Ζοάο Βίκτορ
Σωστή αλλαγή από τον Σίμο. Πήγε στόπερ, είχε σωστές αντιδράσεις και βοήθησε αρκετά με το ύψος του στα γεμίσματα του ΠΑΟΚ.

Νάστος
Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook