Φορτσάρουν στον ΟΦΗ για τα επόμενα χτυπήματα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Σαμαράς βρέθηκε στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες και στον ΟΦΗ επιταχύνουν για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου του ΟΦΗ αναμένεται να επιστρέψει στο Ηράκλειο αυτές τις ημέρες, αν δεν έχει γυρίσει ήδη στην Κρήτη, μετά από μια ολιγοήμερη παρουσία του στην Αθήνα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, ο Γιάννης Σαμαράς συναντήθηκε με τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του ΟΦΗ Δημήτρη Μάρκο προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη να προχωρήσει και στα επόμενα βήματα μετά και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντριάν Σαρδινέρο.

Άλλωστε στον ΟΦΗ γνωρίζουν τι θέλουν και πως θα κινηθεί η ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι και στόχος είναι να ολοκληρωθούν γρήγορα αρκετές υποθέσεις όπου κάποιες εξ’ αυτών βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο. Ο Γιάννης Σαμαράς έχει κάνει την προεργασία για την επόμενη σεζόν εδώ και αρκετό καιρό και πλέον με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων είναι σε θέση να προχωρήσει τις υποθέσεις που έχει παρακολουθήσει, τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Ευρώπη σε συνεργασία με τον Στιβ Κιν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook