Μέχρι πότε πρέπει να δηλωθεί το ρόστερ του ΟΦΗ στην ΟΥΕΦΑ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ μετράει αντίστροφα για την έναρξη της ευρωπαϊκής χρονιάς και το νέο δεδομένο που δημιουργείται αφορά τις 20 Αυγούστου.

Όπως ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα όταν και έγινε επίσημο το καλεντάρι της ΟΥΕΦΑ, ο ΟΦΗ πρόκειται να δώσει το πρώτο παιχνίδι για το Europa League την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου διεκδικώντας την πρόκριση του σε μονό ματς ενώ η έδρα του θα προκύψει μέσα από κλήρωση.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League θα μπουν στην κληρωτίδα στις 10 Ιουλίου ενώ η καταληκτική ημερομηνία που “καίει” τον ΟΦΗ (όπως και κάθε άλλη ομάδα που συμμετέχει στην Ευρώπη) είναι η 20η Αυγούστου. Οι ομάδες που συμμετέχουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο θα πρέπει να δηλώσουν, μέχρι εκείνη την ημέρα, το ρόστερ τους για τον μονό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου. Μέχρι εκείνη την μέρα οι άνθρωποι του ΟΦΗ θα πρέπει να δηλώσουν στην ΟΥΕΦΑ το ρόστερ που θα λάβει μέρος στο παιχνίδι του Europa League και εν συνεχεία έχει δικαίωμα να κάνει ως δύο αλλαγές στην σχετική λίστα μέχρι και τα μεσάνυχτα της προηγούμενης του αγώνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook