Τα συγχαρητήρια του Πέλκα στον Σίμο για τον φετινό ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, σε “πηγαδάκι” που στήθηκε στα αποδυτήρια της Τούμπας ο μέσος του ΠΑΟΚ εξέφρασε τον θαυμασμό του για την εικόνα της ομάδας.

Τα εύσημα του Δημήτρη Πέλκα απέσπασε ο Γιώργος Σίμος σε συζήτηση που στήθηκε μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ συναντήθηκε τυχαία με τον Γιώργο Σίμο και παρουσία ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων έδωσε συγχαρητήρια στον τεχνικό του ΟΦΗ τόσο για την εμφάνιση της ομάδας στην Τούμπα, όσο και για τον τρόπο παιχνιδιού του. “Συγχαρητήρια κόουτς για την εμφάνιση του ΟΦΗ. Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά όλη την χρονιά. Η ομάδα ήταν αρκετά καλή σήμερα” είπε χαρακτηριστικά ο Πέλκας στον Σίμο με τον τελευταίο να τον ευχαριστεί.

Ο Πέλκας δήλωνε εντυπωσιασμένος όχι μόνο από την εμφάνιση του ΟΦΗ αλλά και από τον τρόπο παιχνιδιού που ήταν κυριαρχικός στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο το ποσοστό κατοχής της μπάλας υπέρ του ΟΦΗ έφτασε στο 66% αφήνοντας τον ΠΑΟΚ σε παθητικό ρόλο και αρκούμενος να παρακολουθεί τους παίκτες του Σίμου να κάνουν το παιχνίδι τους και τους γηπεδούχους να έχουν βγάλει μόλις μια φάση, αυτή του 41ου λεπτού με το δοκάρι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook