Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε την ατομική κριτική κάθε παίκτη του ΟΦΗ στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Γουάλι
Σε κάθε νέο παιχνίδι που παίζει, ανεβαίνει και η ψυχολογία του αλλά και η απόδοση του. Κάνει εκπληκτική επέμβαση στο σουτ του Ελ Καντουρί, σταθερός σε όλες τις εξόδους του και τις παρεμβάσεις του. Δείχνει πως διαθέτει ικανότητα με τα πόδια και είχε πολύ καλή συνεργασία με την αμυντική τετράδα.

Μπράουν
Πολύ καλή εμφάνιση από τον Γερμανό. Αμυντικά σταθερός σε όλο το παιχνίδι, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τον Λάμπρου, επιθετικά βρήκε αρκετούς χώρους στο πρώτο ημίχρονο.

Κοροβέσης
Έχει πολύ καλή αμυντική παρουσία απέναντι στον Λημνιό αλλά και καλή συνεργασία με τον Γιαννούλη. Στο γκολ της ισοφάρισης δεν προλαβαίνει τον Τζόλη με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να δεχτεί το 1-1.

Γιαννούλης
Ψύχραιμος με την μπάλα, ξεκινούσε σωστά το παιχνίδι του ΟΦΗ από την άμυνα και είχε καλές τοποθετήσεις.

Νάστος
Ο μοιραίος παίκτης για τον ΟΦΗ που αδίκησε τον εαυτό του. Σταθερός και καλός σε όλο το παιχνίδι, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τον Άκπομ, κάνει το άτσαλο μαρκάρισμα στο 90′ που δίνει την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να κάνει το 2-2.

Στάικος
Πρώτη φορά βασικός ο Δραμινός μέσος, κάλυψε επάξια την θέση του Σακόρ. Μάρκαρε συνεχώς, δημιουργικά στάθηκε πολύ καλά δίπλα στον Νέιρα ενώ από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το γκολ του ΟΦΗ.

Νέιρα
Η πρώτη σπουδαία εμφάνιση από τον Αργεντινό. “Όργωσε” το γήπεδο, βρέθηκε παντού και στο δεύτερο ημίχρονο λειτούργησε και σαν γκολκίπερ όταν έβγαλε ένα σίγουρο γκολ πάνω στην γραμμή. Ο ΟΦΗ έχει ανάγκη τον καλό Νέιρα που είδαμε στην Τούμπα με το πάθος του, την αγωνιστικότητα του και την άψογη εμφάνιση του.

Ζοάο Βίκτορ
Ο Βραζιλιάνος ανασταλτικά παίρνει καλό βαθμό, ήταν συνεπής στα καθήκοντα του και για τον λόγο που χρησιμοποιήθηκε δικαιώθηκε ο Σίμος με την επιλογή του παρότι δημιουργικά δεν κατάφερε να δώσει το κάτι παραπάνω.

Βαζ
Ο Πορτογάλος ήταν κάπως κινητικός στο πρώτο ημίχρονο όμως στο γκολ της ισοφάρισης θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα αφήνοντας τον Γιαννούλη να του κλέψει την μπάλα. Παρ’ όλα αυτά, δεν πήγε στο ένας εναντίον ενός και δεν κατάφερε να δημιουργήσει κινδύνους προς την περιοχή του ΠΑΟΚ.

Σεμέντο
Η αλήθεια είναι πως ήταν κινητικός έστω και αν κάποιες φορές κράτησε λίγο παραπάνω την μπάλα. Προσπάθησε να βγάλει αντεπιθέσεις αφήνοντας ημιτελείς τις προσπάθειες.

Φιγκεϊρέντο
Δεν μπόρεσε να φανεί παρότι έδωσε και έπαιξε αρκετό “ξύλο” με τους Βαρέλα, Ίνγκασον. Πάλεψε αλλά δεν έγινε απειλητικός.

AΛΛΑΓΕΣ

Δεληγιαννίδης
Θετική η παρουσία του που έδωσε φρεσκάδα όταν βάρυναν τα πόδια. Αμυντικά κράτησε την θέση του, δεν ένιωσε πίεση όσο αγωνίστηκε.

Ναμπί
Έδειξε γιατί λείπει όταν δεν αγωνίζεται. Κράτησε μπάλα, επέστρεψε υγιής και η παρουσία του είναι καλό μαντάτο για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Νοικοκυράκης, Μάνος
Αγωνίστηκαν λίγο και δεν μπορούν να κριθούν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook